2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 93 پست
۱۱ سال میگذره گلم.۲۲سالم بود.ولی متاسفانه الان ۹۹درصد عجله دارن و حتی مورد دیدم تودوران صیغه رابطه د ...

بازم قدیمی ترید پس😄

آره متاسفانه دودش تو چشم خانم میره نه آقا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه تصور می‌کنم که جمع کردن دامن لباسم خیلی سخته 😂😂بدنت بوی عرق نداشت قبل از رابطه؟

عزیزم یه مام اسپلش خوب بگیر بعد حموم بزن دیگه بوی عرق نمیگیری.منم تو آرایشگاه قبل لباس پوشیدن رفتم فقط.شبم اول لباسو دراوردیم بعد باز کردن موها که کلی اذیت میکنه.بعد غذا خوردیم و چای دم کردیم و حموم رفتیم و نماز عشق خوندیم و گفتم من دیگه باید برم خیلی دیر شده شوهرم گفت کجا تازه گیرت آوردم😂😂😂و بقیه ماجرا.سعی کن از همه چی روز و شب عروسیت لذت ببری که همش میشه خاطره.اللهی خوشبخت بشید

وای دقیقا من تازگی عقد شدم اجازه ندادم اصلا تا شب عروسی البته فاصلش یک ماهه😂

من قبلا توازمایشگاه کارمیکردم مورد داشتیم طرف دوهفته مونده ب عروسی زنش حامله میشه پسره ازترسش فرارمیکنه ایناهیچ کاری نمیتونستن بکنن بیچاره دختره خیلی سختی کشید تا پسره رو پیداکنه براهمین چیزا چشم ترسیده بود.بااینکه ی سال عقد موندیم اصننننن اجازه ی کاری ندادم‌.

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بازم قدیمی ترید پس😄آره متاسفانه دودش تو چشم خانم میره نه آقا

دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من قبلا توازمایشگاه کارمیکردم مورد داشتیم طرف دوهفته مونده ب عروسی زنش حامله میشه پسره ازترسش فرارمی ...

موافقم منم خیلی مخالفم 

بنده هم داخل ازمایشگاه کار میکنم 

روزهای جمعه

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰

موافقم منم خیلی مخالفم بنده هم داخل ازمایشگاه کار میکنم روزهای جمعه

بسلامتی موفق باشین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم یه مام اسپلش خوب بگیر بعد حموم بزن دیگه بوی عرق نمیگیری.منم تو آرایشگاه قبل لباس پوشیدن رفتم ف ...

چه خوب 😍😍

خوشبخت بشید عزیزم 🥰🥰

آره قبل پوشیدن لباس ، همونجا تو سالن دسشویی میرم آبم نمیخورم تا ببینم چی میشه😂😂

ای شیطون پس چکار میکردی تا صبح بیدار. بودی😂😂

غذا خوردیم ۴صب بعدش یکمی حرف زدیم خوابیدیم ظهر شیطونی کردیم ولی جدی میگما شیطونی صبح زود ظهر و وقتایی که هوا ابری خیلی میچسبه 😁ما بیشتر شب خوشمون میومد