2777
2789
عنوان

امکانش هست با پاد ایدز بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 30 پست

زگیل اره ولی ایدز ن 

برای ایدز هنو نفهمیدن با بزاق میشه منتقل شد یان ک احتمالشو دادن فعلا گغتن با بزاق منتقل نمیشع

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که پاد و ویپ میکشه دیگه چه اهمیتی داره براش این چیزا بذا بگیره بره راحت بشه

ویپ سیگار الکتریکیه 

که ملت فکر میکنن ضررش از سیگار کمتره میکشن ولی بیشتره 

هرویین و کوکایین که نیست 

اثبات نشده از طریق بزاقرد هم نشده ولی خب دارن تحقیق میکنن فعلا

من از یه پسره گرفتم

بعد یه لحظه برگشتم گفتم این به دهن همه خورده نه؟

گفت اره به دهن همههه خورده دختر و پسر

واقعانم یه دور دست همه میچرخید پادش

ویپ سیگار الکتریکیه که ملت فکر میکنن ضررش از سیگار کمتره میکشن ولی بیشتره هرویین و کوکایین که نیست

میدونم چیه عزیزم، خیلیم توی نوجوونا باب شده، مگه فقط هرویین و کوک بده؟ همین پاد فردا میشه گل، پس فردا میشه مستی در حد بیهوشی، کسی که تفریحش این چیزاست و به خودش و بدنش احترام نمیذاره، صدتا کار دیگه هم‌می کنه، دیگه سلامتی براش چه اهمیتی داره.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
میدونم چیه عزیزم، خیلیم توی نوجوونا باب شده، مگه فقط هرویین و کوک بده؟ همین پاد فردا میشه گل، پس فرد ...

نه عزیزم من فقط سیگار میکشم همین اونقدریم عاقل هستم که نرم سمت گل

نه عزیزم من فقط سیگار میکشم همین اونقدریم عاقل هستم که نرم سمت گل

اره اتفاقا با خوندن تاپیکات متوجه شدم که چقدر عاقلی

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چقد شما بیکاری عزیزم ☺️🌹

اره در مقایسه با شما خیلی بیکارم، ولی ماشالله تاپیکاتون نشون میده شما کوهی از تجربه ای، یکی از یکی جالب تر.