2777
2789
عنوان

خانواده همسر😐نیومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 105 پست
ما هم برا کورتاژ و عمل زیبایی نمیریم عیادت ربطی هم ب حسادت نداره کلا عیادت بیمار میریم فقط .نمیدونم ...

😑ولی خودشون اگر این کارا بکنن همه میرن عیادت 

بحث عیادته نیس 

بحث اینه من دوتا بچه دارم لااغل بگن کسی کنارت نیست بیایم کمکت

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای فکر کن عمل ماموپلاستی کنی همه مردای فامیل بفهمن، بیان عیادت🤭🤭😂😂😂😂😂😂

🥲 زن میخوای بری کجا؟؟ عیادت فلانی 

چرا چش بوده چ عملی کرده؟ والا چی بگم عمل زنانه 

اینا عمل نیس ک عیادت داشته باشه

بعضی توقعا خیلی جالب نیس  

😑ولی خودشون اگر این کارا بکنن همه میرن عیادت بحث عیادته نیس بحث اینه من دوتا بچه دارم لااغل بگن کسی ...

به درک ولش کن نیان بهتره مادر یا خاهر نداری خودت که بیان؟

امروزو زندگی کن😜
درسته ولی به نظرم کسی که دوستت داشته باشه دماغم عمل کنی میاد عیادتت

چون همسایه دیوار ب دیوار منن

مثلا بگن این همه بخیه داری دوتا بچه داری 

بیام برات سوپ بپذم

بیام پیشت 

تنهایی سخته

وزن شروع ۷۰.     وزن فعلی ۶۸        وزن هدف ۵۵.     تاریخ شروع رژیم ۱/۲/۱۴۰۳  یکبار تونستم دوباره هم میتونم.        شبیه نقطه ویرگول ، خواستار پایان محکوم به ادامه
🥲 زن میخوای بری کجا؟؟ عیادت فلانی چرا چش بوده چ عملی کرده؟ والا چی بگم عمل زنانه اینا عمل نیس ک عیا ...

عزیرم مادرشوهرش ک باید بیاد ی سری بزنه بهشون

امروزو زندگی کن😜
صد رحمت به غریبه یه خانومی بود تو بیمارستان غریبه هم بود از دستشویی اومدم بیرون اومد زیر بغلم و گرفت ...

من ک شب بیمارستان هم تنها بودم 

🥺کمکی بیمارستان کمکم کرد 

چون همسایه دیوار ب دیوار مننمثلا بگن این همه بخیه داری دوتا بچه داری بیام برات سوپ بپذمبیام پیشت تنه ...

میفهمم چی میگی ولی خب خانواده شوهرن الانم نشستن پشت سرت حرف میزنن ک پولای بچمونو خرج کرده😂 

امروزو زندگی کن😜