2777
2789

آقا من به قبل کنکور 403 فکر که میکنم با خودم میگم چقدر دو سه ماه قبلش بیخیال بودم چطور میتونستم انقدر راحت اونجوری  خوش بگذرونم و هیچ کاری نکنم. حالا موندم پشت و من خاک تو سرررر انقدررررر وقیحم که بازم دارم همون کارو میکنم 😐😐😐😐💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شروع کن از همین الان سفت وسخت به خدا به پیر به پیغمبر دیر نیس اگهوواقعا بخونی  وتلاشتو بکنی  

حتما رشته دلخواهتو قبول نیشی

بین دنبال انگیزه دادن نیستم چون با چشه خودم دیدم دارم میگگم 

مشکل اینجاس هیچی نمیارم خب با رتبه 50.60 هزار چی میشه آورد آخه به شدت هم کمالگرام ام😭

خب پس بیخیال کنکور شو 

باور کن در دانشگاه هیچ خیر خاصی نیست 

برو دنبال مهارت 

این برای این نیست که بهانه دستت بدم 

دارم راه میگم 

ولی تصمیم اخر بازم با خودته 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
شروع کن از همین الان سفت وسخت به خدا به پیر به پیغمبر دیر نیس اگهوواقعا بخونی وتلاشتو بکنی حتما رش ...

خب من هر بار تصمیم میگیرم یکی دو روز نهایت میتونم رو تصمیمم بمونم

به شدت سست عنصرم و به برنامه هام پایبند نیستم 

دیگه دارم از خودم ناامید میشم بخدا😭💔

شروع کن از همین الان سفت وسخت به خدا به پیر به پیغمبر دیر نیس اگهوواقعا بخونی وتلاشتو بکنی حتما رش ...

واجب من پشت کنکورم رشتم انسانی 

صفر نیستم 

ولی می‌خوام جدی شروع کنم برای فرهنگیان ولی یه حسی همش میگه دیره😭😭

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
واجب من پشت کنکورم رشتم انسانی صفر نیستم ولی می‌خوام جدی شروع کنم برای فرهنگیان ولی یه حسی همش میگه ...

ببخشید واجب نه. آجی

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
خب پس بیخیال کنکور شو باور کن در دانشگاه هیچ خیر خاصی نیست برو دنبال مهارت این برای این نیست که بهان ...

چطور همه چیو ببوسم بزارم کنار امکان نداره من تنها راهم کنکوره ولاغیررر ولی با این سست عنصری چیکار کنم به شدت تنبل و غیر متعهد به به تصمیمم و برنامه هام 🥺💔

واجب من پشت کنکورم رشتم انسانی صفر نیستم ولی می‌خوام جدی شروع کنم برای فرهنگیان ولی یه حسی همش میگه ...

نه عزیزدلم

اگه واقعاااا بخونی وتلاشتو بکنی من بهت قول میدم وشرط میبندم قطعا قطعا موفقی من دیدم که میگم 

فقط باید زجر بکشی سختی بکشی وتموم میشه وقطعا خانم معلم میشی شک نکن