2777
2789

من ۲۰ سالمه بعد بابام ادم خسیسیه و سخت میهش ازش پول گرف مامانم یه عمر سر همین موضوع درگیر بود باهاش البته مامانم خودش شاغله ولی خوب بالاخهر همسر هم وظیفه داره برای خرجی دادن 

بعد من برا دانشگاه م قبلنا از مامانم پول میگرفتم بعد دیگ مامانم گف برو از بابات بگیر با راضیش کردم یه مقدار بهم بده و رفته رفته اون مقدار رو زیاد کردم تا الان ک ماهی ۶۰۰ تومنه 

بعد مامانم میگ ته حسابم خالیه برو به بابات بگو چمیدونم میخوام برا تولد مامان کادو بخرم پول بده یا ما میخوایم پول بدیم تو هم بده و فلان نمیدونم چرا از حرف زدن با بابام در مورد پول طفره میرم میترسم و بدم میاد 

مامانم هی میگه امروز با بابات اینجوری باشی پس فردا از شوهرتم پول نمیگیری 

نظر شما چیه 

لطفا نگید سر کار برو  اون موضوع رو میدونم نظرتونو در مورد این مورد میخوام بعدم وظیفه شوهر خرجی دادنه دگ خدایی تاحالا اینجوری بودین میفهمین چی میگم ؟ کار اشتباهی میکنم ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مادرت که به تو میگه الان نمیتونی پول بگیری پس فردا از شوهر هم نمیتونی بگیری، خودشم ک نمیتونه بگیر ...

چون مامانم هم از اول از بابام نمیگرف 

انقد نگرف دیگ بابام وظیفه اش نمیدونه

پدرت داراس بگیر ازش خجالتم نکش ماهی ۶۰۰ به جایی نمیرسه مخصوصن دانشجویی حداقل ماهی یک باید بده به هر ...

ببین خجالت نمیکشم میترسم از حرف زدن باهاش مخصوصا در مورد پول از همین خیلی عصبانی میشم ک چرا دلیل این ترس چیه از کجا میاد 

بعدم هر چی بخش بگم میگ پول داری دیگ از همون ۶۰۰ ک بهت میدم و بهش میگم نمی‌رسه پولش این کارو باید بکنم اون کارو بکنم میگ باشه خوب برنامه ریزی کن یه جا کمتر خرج کن یاد بگیر پس انداز و اینا