2777
2789
عنوان

جدیدا اسم بی غیرتی شده بروز بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2524 بازدید | 189 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی غیرتی شاید کثیف ترین انحراف اخلاقی باشه که تا به حال راجع بهش شنیدمالبته‌ اون بی غیرتی که من میگم ...

ب نظرمنم کثیفه ولی منظور منم یه نوع بی غرتیه دیگه اس ن این ک سر ببرن حالا اون بدجنسانه اس

نمیخوان بفهمن..حالا من خودم مذهبی نیستم ولی بازم به قوانین پایبندم تاحالا با کسی دوست نشدم ب قول بعض ...

باشه پایبند باشید اما وقتی یه دختر و پسر به هم علاقه مند میشن  و میرن تو رابطه حق ندارید بهش انگ هرزگی و بی خانواده بودن بزنید

دیگه داره حالم بهم میخوره همه‌ی دختر و پسرا حق دارن که این کارو میکنن میدونی چرا نه میتونن خونه بخرن ...

یعنی دختر وپسرا حق دارن هرزگی کنن؟؟

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

دیگه داره حالم بهم میخوره همه‌ی دختر و پسرا حق دارن که این کارو میکنن میدونی چرا نه میتونن خونه بخرن ...

عزیزم اینا تو سن ۱۵ - ۱۸ سالگی ازدواج کردن معلومه که هیچ درکی از نیاز عاطفی و جن.سی ندارن 

منه ۲۶ ساله با این وضعیت مملکت و وضعیت داغون ازدواجا که همه دارن یا خیانت می بینن یا طلاق میگیرن از کجا معلوم بتونم ازدواج کنم 

یا شاید تو سن بالا ازدواج کردم 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد