2777
2789
عنوان

جدیدا اسم بی غیرتی شده بروز بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2816 بازدید | 196 پست
من کاری با قانون ندارم ولی وقتی مردای اون شهر و جامعه نا درستن مجبور میشی جمش کنی.ببینم‌چقد قربون صد ...

چون فرهنگ سازیشون ضعیفه  منطقه به منطقه و حتی شهر به شهرم فرق میکنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا ما آدمای باغیرت و فهمیده ای هستیم که مث شما هرزه بازی درنمیاریم با هزارتا پسر دوست نمیشیم

من با هزار تا پسر دوست شدم؟ به چه حقی تهمت میزنی؟ 

البته که ما خدمت شما درس پس میدیم و نمک پرورده ایم🤣

بعد میفرمایند که شما بچتو درست تربیت کنی جامعه نمیتونه کاریش کنه... بچه 13 ساله به قول شما میره تو ج ...

اره دیگه اون بچه نمیدونه داره بلا نسبت میری.نه توی اینده ی خودش

فقط اون برهه ی زمانی رو میبینه که دوس داره بره عشقو حال کنه،دیگه نمیدونه وسطِ این عشقو حالای اشتباه چه روحو روانی قراره ازش خراب بشه و اینده اش نابود بشه.

عشقو حالِ درست خیلی هم خوبه،ولی الان عشقو حال فقطو فقط با جنس مخالف بهشون حال میده.

اونم میگیم عیب نداره با جنس مخالفم فقط دوست باشن که اینم امکان نداره،انقد بچه های ۱۳ ساله به بالا هَوَل شدن که اعتماد نمیکنی با هم دوست معمولی باشن.

دیگه توی جامعه ایم داریم میبینیم،کَبک نیستیم سرمون توی برف باشه.

انقد بدم میاد از کسایی که بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین‌ میکنن.

اتفاقا ما آدمای باغیرت و فهمیده ای هستیم که مث شما هرزه بازی درنمیاریم با هزارتا پسر دوست نمیشیم

همونا که اگر با پسر حرف بزنی سرتو می برن هستی؟!

افتخار کن خوبه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
خب که چی میخواد وقتش رو اینجوری بگذرونهتو با فضولی تو سبک زندگی دیگران میگذرونیاونم اونجوری

الان شما دوس داری یه همچین آدمی شریک زندگیت بشه؟که با صدنفر باشه اینجوری وقتشو بگذرونه شما هم همسرش باشی؟؟

قطعا همچین چیزیو واسه خودت قبول نمیکنی چون میدونی بی بندوباریه و مشکل ساز

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

امیدوارم خدا اینجور ادما رو سر راه همدیگه قرار بده و ادمای درست حسابی رو هم سر راه هم نه اینکه کسی که یه عمر درست زندگی کرده بیفته گیر یکی از اینا 

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤