2777
2789

خیلی عصبی میشم نمیدونم چ کار کنم تا بغلش نکنم اروم نمیشه اگه دوستاش بیان خونه بهاشون بد رفتاری میکنه وسایلشو بهشون نمیده اگه دست بزنن جیق میکشه یا خوراکی بهشون نمیده بعد من ب دوستش میدم میزنه زیر گریه و گریش هم تمومی نداره 

حسادته . توی این سن راضی نمیشن کسی به وسایل و خوراکی دست بزنه . فقط مال خودشون میدونن همه چی رو

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب اشتباه میکنی عزیزم وسیله اش رو بدون رضایتش به کسی میدی. توی این سن بچه ها وسیله به کسی نمیدن. اگه خودش نداد شما هم نده ولی تشویق و ترغیبش کن خودش بده

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

احساس مالکیت در بچه چهار ساله به شدت زیاده . بدترین اشتباه اینه که خلاف میلش میدی به اونا بهش حق انتخاب بده مثلا بگو فلانی داره میاد خونه اسباب بازیایی که میخوای بازی کنه بذار جلوی دست اونایی که ابدا نمیخوای بازی کنه و دست بزنه بده من ببرم قایم کنم وقتی رفت بهت میدم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
با خوراکی هم تمرینش بده دوتا خوراکی بخر بگو یکی تو یکی هم بده به دوستت

ب دوستش داد ولی دوستش بازم میخواست بهش نداد من ی نوع دیگه بسکویت داشتم به دوستش دادم بازم میزنه زیر گریه کلا خیلی بهونه گیره 

ولی یکمی هم بد عادتش کردی، بنظرم ب گریه ها و جیغاش توجهی نکن تا مدتی

ی مدت بی توجهی کردم بدتر شده بعضی وقت ها هم میگم من میرم تو اتاق هر وقت گریه هات تموم شدن بیا پیشم ولی فایده نداره بتزم گریه میکنه خیلی عصبیم میکنه بعضی از خانم هارو میبینم بچشونو میزنن بچه هاشون چقدر اروم و بی صدا هستن ولی بچه من ک مثلا باهاش درست رفتار میکنم اینطوریه