2777
2789
عنوان

خواهرشوهر میگه بچتون طبیعی بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 64 پست
منم میخام طبیعی بیارم معاینت کردن ک فهمیدن لگنت خوبه؟ترسشم دارم

آره من اول خودم سزارین را انتخاب کردم و نامه از دکتر واسه بیمارستان خصوصی هم بردم ، ولی هفته 37 دکتر زنان معاینه ام کرد و گفت لگنت خیلی عالیه ، قدت بلنده، همه چیز واسه زایمان طبیعی عالیه ، حیفه سزارین کنی، منم دیگه ترغیب شدم به طبیعی و طبیعی آوردم ، شکم اول یکم سختم شد ، آگاهی کمتری داشتم نسبت به فرآیند زایمان طبیعی ، ولی شکم دوم بهترین زایمان طبیعی دنیا را داشتم ، کلا زایمانم دو ساعت شد و دوتا بخیه هم بیشتر نخوردم 

ماما همراه خوب و کاربلد بگیر ، خیلی کمک کننده است ، به من ورزش داده بود از هفته 36 انجام دادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همیشه میگم طبیعی یا سزارین بدن به بدن فرق میکنه👍👍

همینطور 👍🏻

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
مرسی عزیزم حتما همین کار میکنم

خواهش میکنم 

موفق باشی 

تو اینستا هم پیج ماماها را فالو کن 

واسه زایمان یه راهکار هایی میدن خیلی به درد بخوره 

نحوه زور زدن درست هم تمرین کن ، زور زدن برای بیرون اومدن بچه مثل زور زدن موقع مدفوع کردنه ، با تمام قدرت زور را بده به مقعد و واژنت ، دقیقا مثل زمانی که یبوست هستی و داری زور میزنی 

از قبل خودت را واسه زایمان و اینکه روز زایمان چیکار کنی آماده کن 

قبل اینکه دردات شدید بشه حسابی چیزای مقوی و شیرین بخور ، درد که شدید شد دیگه نمیتونی ،میزنه زیر دلت 

موقع درد ماساژ گودی کمر برای باز شدن دهانه رحم خیلی کمک کننده است ، 

خواهش میکنم موفق باشی تو اینستا هم پیج ماماها را فالو کن واسه زایمان یه راهکار هایی میدن خیلی به درد ...

بخیه زدن درد داره؟؟

ببخشید مگه مدفوعم ازمون خارج میشخ؟؟

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤