2777
2789
عنوان

مجبور شدم تو نامزدی حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی نبست ؟میخواستم ادامه رو بزارن

من هستم، البته بیشتر توجه ام به متن بود که افرین غلط املایی نداری آدم خوشش میاد بخونه👏

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه..... 

زوری نمیتونی کسی رو صاحب بشیاینو به چشم دیدم آخرش پسره میره سمت خانوادش اگه خانوادش نخوانت تا ابد نم ...

منم برعکس دیدم.خانواده پسره هر ترفندی بلد بودن ب کار بستن،اما پسره رو انتخاب خودش موند و الانم ۱۱ ساله پای انتخابش هست،هرچند هنوز خانواده پسره عروس رو قبول ندارن و رفت و آمد ندارن

منم این ماه پیشگیری نگردم قرق نخوردم و حامله شدماین تنها راه بود که به برم سر خونه زندگیم و به آرام ...

هیچی برو بزن کولی بازی و طلبکاری که وای حامله شدم ، همش تقصیر تو ، حالا چیکار کنم و این حرفا . بذار فکر کنه اونه که باید جمع کنه قضیه رو . 

البته زیاده روی نکن که شورش دربیاد ها 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
منم این ماه پیشگیری نگردم قرق نخوردم و حامله شدماین تنها راه بود که به برم سر خونه زندگیم و به آرام ...

خودت و بزن به نفهمی 

نگو قرص جلوگیری نخوردی

بگو حالت تهوع دارم؛ حالم خوب نیست ؛ نکنه باردار باشم 

یجور بنداز گردنش 

خونه هم باید صبر کنی ؛ باید بفهمن آدم خوب و عاقلی هستی و زندگیتو همسرتو دوست داری ؛ بهشون احترام بزار ؛ ارزش قائل شو براشون ؛ محبت کن ؛ شاید دلشون رحم افتاد

منم برعکس دیدم.خانواده پسره هر ترفندی بلد بودن ب کار بستن،اما پسره رو انتخاب خودش موند و الانم ۱۱ سا ...

پسری ک عرضه داشته باشه بله

یکی مثل شوهر من ک صفر تا صد زندگیشو خودش ساخته

ولی پسری ک عرضه ی خونه اجاره کردن نداره پول توجیبشو از باباش میگیره مشخصه به حرف بابا هست

تاپیکای استارتر رو خوندم.متوجه شدم خانواده پسره راضی نبودن استارتر به هر ترفندی خودشو کوچیک کرده ک بمونه فقط

0چند روز پشت سر هم بگو حالم خوب نیس 

تهوع دارم 

ی روز بگو سرم گیج میره نمیدونم چمه 

ی روز بگو از بوی ای غذا بدم میاد 

ی روز بگو دهنم مزه اهن میده😂

در اخر پریود نشدم 

و زنگ میزنی ب نامزدت گریه میکنی میگی وااای حاملم من الان بجه رو کجای دلم بزارم😁😂

و تمام  مستقیم میری سر خونه زندگیت😂

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....