2777
2789
عنوان

چرا هیشکی بمن نگف ادویه کاری تندهههههه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 65 پست
فک کنم دفعه اولته آشپزی میکنی

اتفاقا چندساااله آشپزی میکنم.۲۰سالمه ولی از ۱۶سالگیم آشپزی کردم بخدا دستپختمم خیلی خوبه اما این سری انقد سرم تو درس بود هی نفهمیدم چی پختم 🤣🤣🤣

اتفاقا چندساااله آشپزی میکنم.۲۰سالمه ولی از ۱۶سالگیم آشپزی کردم بخدا دستپختمم خیلی خوبه اما این سری ...

بزن تو نت ببین چه چیزی تندی غذا رو میگیزه

امروزو زندگی کن😜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید کاریتون مخلوط با فلفل قرمزه،کاری ما قرمزه و یکم تندهولی گفتی غذای تند دلم خواست😂❤️من الان روزه ...

دقیقااااا این خیلییی تند بود

ببخشید..قبول باشه

میشه دم افطاری دعام کنی🥺🥺❤❤اسمم نگار

من همیشه میزنم، شما حتما زیاد زدی 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

وای الان اتیش میگیرن😂🤣🤣🤣

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

اب لیمو بریز تندیش کم میشه

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
ممنون:)باشه حتما:)اسمتون قشنگه:)ولی دعای سلامتی دعای چی؟

مرسی فداتشم❤

انقد اینجا گفتن نگار زشته از خودم ناامید شدم مرسی از تعریفتون🥲❤

وضعیت قلبم خوب نیست..شرایط روحی خوبی ام ندارم..روانشناس و افسردگی و..‌‌.لطفا دعا کن بتونم سرپا نگهدارم خودمو‌..هیشکی رو جز خودم ندارم🙃

همین یه سوتی کافی بود تا داداشت سوژت کنه واسه الان و بعد ازدواججججججج

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...