2777
2789
عنوان

خواستگار روحانی داشتم ردش کردم به نظرتون کار درستی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 55 پست

اره کار کاملا درستی کردی

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخوند تا ۳۲ سالگی مجرد ؟تاپیکت راسته یا دروغ ؟😁😁😁چون آخوندا همون اوایل که میرن حوزه باید ازدواج ک ...

چرا باید دروغ بگم اخه 

خالش که اینطور گفت

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

عزیزم چندسال حوزه بودی ؟قانون جدید ما خبر نداریم؟چند تا از اطرافیانم طلبه هستن و سنشون بالاست اما شر ...

شما چندسال حوزه نرفتی خبر نداری فکر کنم 😁😁😁

قانون هست همیشه هم بوده برو تحقیق کن متوجه میشی ...من که این قانون رو نذاشتم برو از کسایی که قانون گذاشتن گلایه کن 

آره خب وقتی سبک زندگی‌هاتون ظاهرا بهم نمیخوره منطقیش این بوده که رد کنیضمن اینکه رفتار ایشون هم چندا ...

پدرمم گفت حضوری ببینیم

این پسر بیچاره فکر نکنم گفته باشه عکس قدی میخوام

خالش گفت عکس قدی باید بگیرم

چرا باید دروغ بگم اخه خالش که اینطور گفت

حرف بیخود زده عزیزم قصدش چیز دیگه ای بوده 

اولا که آخوندا همشون رو حجاب همسرشون بشدت حساسن ...بعدم جزو قوانین حوزه علمیه هست باید زود ازدواج کنن

درس قاضی یا حقوق؟؟؟ یعنی چی؟ خودت چند سالته؟

خالش قشنگ توضیح نمیداد 

به خاطر همین دوپهلو حرف زدنش پدرم میگفت ردش کنیم بره

میگفت خودمم نمیدونم داره حقوق میخونه یا قاضی چون پسرعموم قاضیه و از همون سن  بهش گفتن باید ازدواج کنه حالا نمیدونم این چی داشت میخوند