مهرساناناز مدیر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3750 عنوان فردا شیش صبح مهمون میاد واسم | مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 34 پست آخه یکی نیس بهش بگه زنیکه کی شیش صبح میره خونه کسی اونم روز جمعه انقد عصبی ام چون شوهرش شیش میره سرکار زن و بچش همون موقع باهاش میان خونه من بیچاره آخه بگو با اسنپ آشنایی ندارین مگه میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟ بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ امروز | 13:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
30ستاره30 عضویت: 1397/09/09 تعداد پست: 12555 أخه از الان زنگ زده گفته دیگه لعنت به من کاش میگفتم خونه نیستم چرا لعنت بهشما..
بهار_بانو15 عضویت: 1392/01/26 تعداد پست: 3673 🤦♂️من بخاطر شوهرم ۶ صبح بیدار نمیشم زن عموی شوهرررررر که اصلا فامیل حساب نمیشه 😂 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مهرساناناز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3750 بدون تعارف بهش بگو عزیزم ساعت مثلا ده بیا چون من از خواب بیدار شم سرم درد میگیره اون الان منطقش اینه شوهرم میره سرکار منو سر راه بیاره اونجا مسکلش همون دویست تومن پول اسنپه میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟ بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
mooferferi عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 7388 أخه از الان زنگ زده گفته دیگه لعنت به من کاش میگفتم خونه نیستم زنگ بزن ساعت چهاربگو ببخشید پدر یکی از دوستانم فوت کرده، مجبورم برم فلان شهرستانو بگیر بخوابمن که ابدا شش صبح جمعه درو برای رفتگانمم باز نمیکنم چه برسه زنده ها موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.
مهرساناناز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3750 🤦♂️من بخاطر شوهرم ۶ صبح بیدار نمیشم زن عموی شوهرررررر که اصلا فامیل حساب نمیشه 😂 منم والا سوهرم شیش میره اصلا نمیفهمم کی رفته میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟ بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
مهرساناناز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3750 زنگ بزن ساعت چهاربگو ببخشید پدر یکی از دوستانم فوت کرده، مجبورم برم فلان شهرستانو بگیر بخوابمن که اب ... نمیدونم شاید امشب زنگ بزنم یه بهانه ای بیارم میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟ بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
مهرساناناز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3750 چرا لعنت بهشما.. چون نمیتونم دروغ بگم میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟ بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
مهرساناناز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3750 خودت بعدا برو دنبالش آخه من با چی برم دنبالش ولی به شوهرم بگم چون فردا خونس بهش بگم نیا میایم دنبالت میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟ بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
asalkhnom عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 18099 نمیدونم شاید امشب زنگ بزنم یه بهانه ای بیارم نه دیگه بعدا تابلوعه.فک کن از ۶ صب بشینی باهاشون.تا شب شوهرش بیاد دنبالشون
مهرساناناز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3750 بش بگو دیرتربیا جمعه ست میخام بخابم میگه شوهرم اون موقع میاد سرکار منم باهاش میام اولین بارش نیست دوبار دیگه هم اینجوری اومده میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟ بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
mooferferi عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 7388 نمیدونم شاید امشب زنگ بزنم یه بهانه ای بیارم قبل شب زنگ بزنقبل خوابم مثل من ایفون و خاموش کنتخت بگیر بخواب هیچ مسولیتی در قبال اون ادما نداریممبد هم نه گفتن و یاد بگیر موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.
مهرساناناز مدیر استارتر عضویت: 1399/11/22 تعداد پست: 3750 نه دیگه بعدا تابلوعه.فک کن از ۶ صب بشینی باهاشون.تا شب شوهرش بیاد دنبالشون منم حوصله صبح تا شب رو ندارم تازه بوه هاشم انقد شلوغ کارن خودمم دوتا بچه کوچیک دارم میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟ بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 20980 🤦♂️من بخاطر شوهرم ۶ صبح بیدار نمیشم زن عموی شوهرررررر که اصلا فامیل حساب نمیشه 😂 اونم ۶صبح روز. جمعه🤐 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃