2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 17678 بازدید | 365 پست

با تاپیکت منو یاد مادرم انداختی بی محبت و بی توجه 

اصلا هیچ وقت درک نکردم محبت مادری یعنی چی خیلی ضربه ها بهم زد خدا از پدر و مادرم نگذره که روح و روانم رو برای یک عمر بیمار کردن هیچ وقت نمیبخشمشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری بخشیدیش ؟

شما هم جای مادر من،کم کم بهش نزدیک شو بهش محبت کن،ازش معذرت خواهی کن،باور کنید فقط شما والدین نیستید که باید از ما راضی باشید،رضایت ما از شما هم خیلی مهمه

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

پس از کی گرفته ؟ همسرم هنوز نمی دونه اینارو پیدا کردم بیاد خونه بهش می گم

شاید از دوستش گرفته 

شما تنهایی نمی‌تونید رابطتو با دخترتون خوب کنید، با چیزایی که خودتون گفتید خیلی رفتارتون بد بوده باهاش

باید از روان‌شناس و مشاور کمک بگیرید

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
بچه ها تو این سن خیلی نیاز به توجه و محبت دارن...تا میتونی قربون صدقش برو، نازش کن حتی اگه بد برخورد ...

یبار قربون صدقش رفتم موهاشو کند

تاپیکای اخرمو ببین 

براش کادو خریدم بدون اینکه نگاهش کنه انداخت سطل آشغال

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

واقعیت متاسفانه هیچ‌کار همیشه کرد شما اگه فرشته هم بشی اون بچگیش که مرحله ی رشد عقل و منطق و جسمی و روحیش بوده با خاطرات بد پر شده .

ولی یه منفعتی داشت بچه ی بچت به بهترین نحو با بهترین مادر بزرگ میشه ..

الهی برای بچت بمیرم 💔

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
وای....خیلی خراب کردم

من الان با دختر ۱۱ سالم دوستم ،همه چیزو بهم میگه....نگران نباش درست میشه .با نرمی باهاش صحبت کن.در مورد که قرصی که مصرف کرده بدون اجازه با باباش صحبت نکن،وگرنه بدتر میشه

کتکش می زدمتحقیرش می کردماهمیت نمی دادم بهشتو چشاش نگاه می کردم می گفتم پسر می خواستم

آهان واییی، اشکال ندارد ما آدمیزادیم و خطاهای بزرگ کوچک ازمون سر میزنه، یواش یواش محبت کنید عنوان نکنید می‌خوام جبران کنم بدون منت محبت کنید داروها را به روی خودتون نیارید که دیدید، با کسانی که تو فامیله راحته و خوشش میاد مهمونی برقرار کنید، خرید برید باهاش ، سینما یا هر جا که دوست داره