یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کتکش می زدماهمیت نمی دادم بهشتحقیرش می کردمتو چشاش نگاه می کردم می گفتم پسر می خواستم
بنداز گردن یکی دیگه مثلا بگو منم تو جوونیام بهم ظلم شده یا زجر کشیده بودم بلد نبودم خودمو درمان کنم ،بعدا که اذیتت میکردم خودم دوبرابر ناراحت میشدم ،بگو مریض بودم منوببخش
مادرم با من از اولم خوب نبود،هیچوقتم دلیلشو نفهمیدم،ولی خب فکرشو که کردم دیدم با فکر کردن به اینچیزا بیشتر از همه خودم اسیب میبینم الان رابطمون خیلیم بهتر شده
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨
من الان ۳۴سالمه با هزاران مشکل روحی و جسمی ک ریشه در کودکی و رابطه داغون مادرم با من داره تک تک حرفا و کاراشو یادمه یه وقتایی یادم میاد بهم میریزم واقعا قرص میخورم یا آرامبخش میزنم ک فراموش کنم اون لحظه ک بیشتر اذیت نشم