2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 14232 بازدید | 358 پست
نمی ذاره همش میگه دیر شده

عزیزم اون بچست ولی شما تا آخر عمر و اون به شما نیاز داره

برای این میگه دیر شده که فکر میکنه شما داری گولش میزنی و صرفا در حد حرفه

ولی با عمل بهش نشون بده که دیر نشده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچوقت دیر نیست از روی بچگیش این حرفو میزنهمادر من مثل شما بود ولی اون نخواست تغییر کنه و خودشو به ر ...

از کجا شروع کنم ؟

قرصارو از کجا آورده یعنی رفته پیش روانپزشک ؟

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

چیکار کردی که خودتم قبول داری مقصری چند مورد بگو؟؟؟

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

حتما رفتار شما با دخترت اشتباهه  خيلي از مادرا اصلا نميدونن چطور بايد با بچه هاشون رفتار كنن 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
عزیزم اون بچست ولی شما تا آخر عمر و اون به شما نیاز دارهبرای این میگه دیر شده که فکر میکنه شما داری ...

از کجا شروع کنم؟

دوتا تاپیک قبلمو ببین خواستم براش کادو بخرم ولی وقتی خریدم انداختش سطل آشغال 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

از کجا شروع کنم ؟قرصارو از کجا آورده یعنی رفته پیش روانپزشک ؟

یا روانپزشک یا از طریق دوستاش 

راه دیگه ای نیست ولی احتمالش از طریق دوستاش بیشتره چون روانپزشک به یه دختر ۱۵ ساله بدون بزرگتر اصلا چیزی رو تجویز نمیکنه