2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 16902 بازدید | 365 پست
شما خودتون از رفت و آمد دخترتون خبر ندارین؟؟؟ یه دختر۱۵ ساله چرا باید بره روانشناس این قرصا فقط با ن ...

اصلا حواسم بهش نبود

اصلاً برام اهمیتی نداشت 

چندوقتم هست مادرمو از دست دادم دیگه بدتر

کلا بود و نبودش تو خونه مهم نبود

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=363995933]حتما خودش رفته روانپزشک که این قرصارو داره[/QUOTنه ممکنه دوستاش بهش قرصارومعرفی کرد ...

تا اونجایی که خبر داشتم دوستی نداشت 

چجوری باهاش سر صحبتو باز کنم که قاطی نکنه

برو بهش بگو اروم بگو من میدونم اشتبا کردم فقط یه فرصت بهم بده کاش مادر منم سرش به سنگ میخورد ولی اون احمق تر از این حرفاس 

کتکش میزدی؟؟ موهاشو میکشیدی؟

برو بهش بگو اروم بگو من میدونم اشتبا کردم فقط یه فرصت بهم بده کاش مادر منم سرش به سنگ میخورد ولی اون ...

متاسفانه 😔 حتی یبارم زدم تو دماغش خونریزی کرد

عزیزم بهت که گفتم بیا تو این کانال، فعلا، مسیرت رو خدا درست میکنه.به زور نمیتونی ترکش بدی،اونم با ای ...

کانالو بهم میدی عزیزم 

برو پیش یه روانشناس مشکلتو باهاش در میون بزار راهکار بهت میده به نظرم باهاش صحبت کن از مشکلاتت بگو بگو چرا باهاش اینجوری رفتار میکردی ولی هیچ وقت نگو بخاطر اینکه دختر بوده اینجوری کردی باهاش آخه اون که گناهی نداشته دست خودش که نبوده جنسیتش تو ۱۵ سال زدی داغونش کردی انتظار نداشته باش با چهار تا کادو و جمله خوب باهات خوب بشه 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کانالو بهم میدی عزیزم

💝 درمان های معنوی با نور خدا 💖

❤درمانگر حوزه متافیزیک با حضور دومدیوم روشن بین❤

جسمم را به خاک روحم را به خدا

راهم را به شما می سپارم

مثل پرنده ها راهیم و رها

مثل پرنده ها بی قرارم

🇮

لینک گروه کانال👇

@mehasee7

@marg_ham_zibast2

لینک آرشیو کتابها☝️

ببین عجله نکن. با آرامش چله نور رو اول باید برداری به نیت امام زمان. بعدش حصار خضری رو بخون ،تمام جزییاتش  رو گفتن. بعد ببین میتونی نور درمانی دی ماه رو شرکت کنی یا نه. تو گروه بپرس. انشاالله نتیجه میگیری. عجله نکن. هر ماه شرکت کن

برو پیش یه روانشناس مشکلتو باهاش در میون بزار راهکار بهت میده به نظرم باهاش صحبت کن از مشکلاتت بگو ب ...

بدبختی اینجاس قشنگ تو چشماش نگاه می کردم می گفتم پسر می خواستم