2777
2789
عنوان

تو اتاق دخترم قرص پیدا کردم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 16902 بازدید | 365 پست
خدا نکنه همین الان که پشیمونی خوبه گاهی باهاش حرف بزن براش غذای مورد علاقش درست کن بهش پیام بده بگو ...

انقد ازش دورم حتی نمی‌ دونم غذا چی دوست داره 

از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم

شاید همسرت الکی گفته غصه نخوری یا دوباره برده بهت نگفته از شوهرت بپرس

هنوز نیومده خونه تلفنی نمیشه همچین موضوع مهمیو گفت

وقتی بیاد بهش می گم دور از چشم بچم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طفلک خیلی تنهاس دوستی که میگی نداره، با فامیل ارتباط ندارین مثلا با دخترعمو و دخترخاله و... صمیمی باشه، خواهر و برادر که نداره پدر و مادر هم که باهاش بدرفتاری میکنن مدرسه هم آنلاین میخونه؟

توروخدا مشکل تنهاییش رو حل کن بذار بدونه کسی تو دنیا دوسش داره و بهش اهمیت میده

انقد ازش دورم حتی نمی‌ دونم غذا چی دوست داره

مطمئن باش پیتزا دوست داره ، پاستا دوست داره

مطمئن باش گل سر خرسی دوست داره خرگوشی دوست داره 

یه پک کادوی بنفش یا صورتی و یا آبی دوست داره 

هر دفع یه چی کوچیک بگیر در بزن بگو بیا بخور 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
طفلک خیلی تنهاس دوستی که میگی نداره، با فامیل ارتباط ندارین مثلا با دخترعمو و دخترخاله و... صمیمی با ...

پارسال چند ماه غیر حضوری خوند

امسال به خواست خودش رفت 

و اینکه با فامیل هم ارتباطی نداریم جز مادربزرگش 

مطمئن باش پیتزا دوست داره ، پاستا دوست دارهمطمئن باش گل سر خرسی دوست داره خرگوشی دوست داره یه پک کاد ...

می ترسم براش خوراکی ببرم بریزش رو سرم 

به نظرت نودل خوشش میاد؟

زیاد دیدم الان نوجوونا همش نودل می خورن

خیلی اصرار نکن بهش؛ لج میکنه ؛ بیشتر دور میشه با اصرار و بحث و تهدید درست بشو نیستتشر نزن ؛ لبخند بز ...

همین جان گفتنه به نظر خیلی ساده میاد ولی یکی بود یه بار بهش گفتم فاطمه جانم، دخترم...از ذوق گریه کرد..گف مامانم تا حالا یه فاطمه جان نگفته بهم🥺

دبیر🌱
خوب شد گفتی زیر نظر خودم مصرف می کردبعد یه مدت همسرم برد دیگه من در جریان نبودم بعد همسرم گفت دیگه ن ...

خانم بچت افسرده شده دیگه

اینکه میگی تو مدرسه میگن کز میکنه یه گوشه نشان افسردگیه

الحمدالله به راه های بد کشیده نشده

با باباش حرف بزن. بگو هر مشکلی داریم بچه رو قاطی نکنیم

دختر اگه تو خونه از پدر و مادر مخصوصاااا پدر محبت دریافت نکنه، میره تو کوچه خیابون از پسرا اون محبتو دریافت کنه. اونام عاشق دخترت نیستن که، یه سری گرگن که منتظر دخترای ساده ای مثل دختر تو ان که ازش سواستفاده کنن

هرررجور شده دل دخترتو ب دست بیار. خیلییی سخته شاید ۲_۳ سال طول بکشه که کاملا مشکلتون حل بشه اما تو تلاشتو بکن

اگه اولش مقاومت کرد و فحش داد و... هیچی نگو. اون الان پر از خشمه. خشم به خاطر تمامممم روزای خوبی که میتونست داشته باشه اما شما و باباش نذاشتید

اول بذار خشمشو تخلیه کنه

بعد کم کم سعی کن پایه باشی باهاش

مثلا تولد بگیر دوستاشو دعوت کن. تو فامیل هرکی رو دوست داره اونا رو دعوت کن. مثل دخترخاله و...

براش چیزایی که الان جوونا دوست دارن بگیر. مثلا یه گوشی خیلی قشنگ و گرون

ببرش کافه بذار هرچی دوست داره سفارش بده

ببرش خرید بعد برید با هم شام بخورید

مثلا اگه شیرینی دوست داره بعضی وقتا از بیرون چندتا شیرینی بخر بگو به یادت بودم برات خریدم

با هم خیلییی حرف بزنید. دردودل کنید. شوخی کنید. با حرفاش گارد نگیر حتی اگه اشتباه باشه. کم کم متوجهش کن ک حرفاش اشتباهه و...

امیدوارم رابطتتون بهتر بشه

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
می ترسم براش خوراکی ببرم بریزش رو سرم به نظرت نودل خوشش میاد؟زیاد دیدم الان نوجوونا همش نودل می خورن

اتاق داره در بزن درو باز کن بزار داخل برو حرفی نزن فقط بگو امیدوارم دوست داشته باشی 

حتما داره 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
خانم بچت افسرده شده دیگهاینکه میگی تو مدرسه میگن کز میکنه یه گوشه نشان افسردگیهالحمدالله به راه های ...

دوستی نداره 

با فامیلم ارتباط نداریم جز مادربزرگ پدریش

کتکش می زدمتحقیرش می کردماهمیت نمی دادم بهشتو چشاش نگاه می کردم می گفتم پسر می خواستم

خودش باید بتونه ببخشت،منم همچین چیزایی دیدم،من یوقتا یادم که میاد مثل یه زخم کهنه جاش درد میگیره گریم میگیره،ولی خیلی کمتر شده،کمکش کن،سنش پایینه تنهاش نذار بارها و بارها پست زد بازم برو سمتش،کاش مادر منم وقتی همین دختر شما بودم مثل شما به فکر اصلاح خودش میوفتاد

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

اتاق داره در بزن درو باز کن بزار داخل برو حرفی نزن فقط بگو امیدوارم دوست داشته باشی حتما داره

هنوز برنگشته 

بر گرده امتحان می کنم

قرصارو به روش نیارم؟