2777
2789
عنوان

چقددد این فامیلای شوهرم ادمایی بی لول و احمقین اخه😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا تو اینجوری هستی چه زحمتی کو تا شب حخب میگم بچه مریض میشی عقل نداری؟

😐😐تو کی هستی دیگه

اره میخوان نون بزارن جلوتون که زحمت نداره

حتما فکر کرده یه ماسکی چیزی میزنی میری😐

باشهههه شمایی که عقل داری دیگه بحث نکن بامن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
وقتی هنوز از شما اوکی نگرفته چجوری تدارک دیده بعدم آدم از یکی دو روز قبل مهمون خبر می‌کنه. چرا حس کر ...

ولا احتمالش هست از یجا دیگه کونش سخته میخاذ تاوانشو ازمن بگیره 😂

ولا احتمالش هست از یجا دیگه کونش سخته میخاذ تاوانشو ازمن بگیره 😂

آخه حداقل دیروز باید خبر می‌داد. وقتی مهمون اوکی نداده چه تدارکی 

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

اون بنده خدا تدارک دیده و کلی هزینه کرده ..در توانش نیست یه روز دیگه دوباره شمارو صدا کنه ...برید و ...

وا چ تدارکی یه ساعت پیش بمن زنگ زده خب اول باید اوکی بگیره بعد دعوت کنن دیگه

😐😐تو کی هستی دیگهاره میخوان نون بزارن جلوتون که زحمت ندارهحتما فکر کرده یه ماسکی چیزی میزنی میری😐 ...

تو اضلا نمیفهمی من چی میگم وای ننه والا من شامم امادس جز سوب این چن روز چیزی نخوردم و نمیخورم اون اول باید زنگ میزد اوکی میشد تدارک چی بعدشم من خیلی آدم بادفرهنگیم که میدونم وقتی مریضم نباید برم جایی حتی باشگاهم نرفتم خداروخوش نمیاد خیلی سخته این آنفولانزا 

یعنی یساعت پیش بهت زنگ زد گفت شب بیاین تو گفتی مریضم نمیایم عصبی شد و گفت نه باید بیایی

اره میگم اصلا ادمای عجیبین مثلا فک مبکنن من خیلی افاده ایم.... دارم کلاس میذارم