2777
2789

بی دلیل این حرفو نزدم:)

دو سه روز از صب تا شب پیامامو سین نمیزد شب میومد تازه منم خیلیی حالم بد بود اصن ی بار حالمو نپرسیده بود یعد شب اومد منم گفتم گفتم‌گفتم

تهش گفتم لیاقت من بیشتر از اینه که سر یه حرف زدن ساده بال بال بزنم بعد گف لیاقتت بیشتر از منه؟

یه روز کامل جواب ندادم بعد ما ی بازی داریم دیشب درخاست داد بازی اینا کردیم خیلی عصبی و اینا بود 

هعی میگف اره ک لیاقتت بیشتر از منه تهش گف برو پی لیاقتت

یکم پیش بهش زنگ بزنم خواب بد دیده بودم بعد اصن برگام ریخت اینطوری حرف زد باهام:)))))))

بعد گف دیگ بهم زنگ نزن

اصلا باورممم نمیشه اینطوری حرف زده باشه تالا اینو نگفته بود بهم......حتی وقتی ی بار جدا شدیم.....

اگ‌ کلا تموم شه چی؟

دنباله بهونه بود

خودتو کوچیک نکن

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚دوستای عزیزی که مخالف نظرم هستید،عقده ای ها،عصبی ها،کسایی که هنوز اندازه گاو نمیفهمن،ریپ نزنیددددددددددد حوصله تعلیقی ندارممممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارزشتو ندارع می‌دونه تو باز میای سمتش اینو گفته تو ام سگ محلش کن خودش میوفته التماس اگه بخواین اگه ام نه خب شانس آوردی خودت جدا شو الان اذیت شی بهتر از دو سه سال دیگس کن وابسته وابسته شی

فقط خودت و خودت و خودت:))

ﺗﻮ اﺻﻠﺎ ﺑﺎﻫﺎم ﻗﻬﺮ ﻛﻦ ﻫﻤﻪ روزو ﺷﺒﺎی ﻣﻨﻮ زﻫﺮ ﻛﻦ

ﺷﻴﺮﻳﻦ ﺑﻮد ﻫﻤﻪ ﭼﻴﻮ ﺗﻠﺦ ﺷﺪ

وﻟﻰ درﺳﺖ ﻣﻴﺸﻪ ﻳﻪ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮ ﺻﺒﺮ ﻛﻦ

ﻓﻘﻄ ﺑﺎش ﻓﻘﻄ ﺑﺎش ﻓﻘﻄ ﺑﺎش

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@

خب این ینی چی😂

هیچی برو زندگی کن فقط

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@