2777
2789

اگر کف سرت چربه روغن به هیج وجه نزن

بجاش جوشانده بزن

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدون چربه یانه

هردوروز یبار کف سرت چرب میشه و لازمه بری حمام یا تا ۴ ۵ روزم کف سرت کثیف و چرب نمیشه؟ 

اگر اولیه ک سرت چربه، اگر دومیه معمولی یا خشکی 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اقا این همسایمون کچل بودن شمالی ان بعد تو دوماه موهاش از رو شونش رسیده به کمر نمیدونم چی زده به موهاش هرچی میپرسم نمیگه تازه کراتین کرد بعدش روی کراتین دکلره کرد ولی موهاش هیچیش نشد قبلا عین موی سک بود نازک بدرد نخور تعجبم روی کراتین دکلره کرد چرا نسوخت

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
من روغن ارگان گرفتم موامواز ته تراشیدم چون ریزشش شدیدداشت و فر بودبنظرت تاثیریم داره ؟

روغن ارگان برای ساقه بیشتر خوبه

اگر مشکل داخلی نداری، هورمونی و تیرویید و... روغن جواب میده، روغن املا، رزماری، بادام و... 

روغن ارگان برای ساقه بیشتر خوبهاگر مشکل داخلی نداری، هورمونی و تیرویید و... روغن جواب میده، روغن امل ...

مشکل داخلی نبود ولی ارگان بنظرت خوبه سیوندگرفتم؟بخدادیگه دارم کلافه میشم میگم ابروهامم میریزه میتونم ب اونم ارگان بزتم؟

مشکل داخلی نبود ولی ارگان بنظرت خوبه سیوندگرفتم؟بخدادیگه دارم کلافه میشم میگم ابروهامم میریزه میتونم ...

پس اگر داخلی نیست بزن

ب سر و ابرو و مژه، البته روغن رو باید یکی دوماه بزنی تا کم کم یذره نتیجه ببینی، صبوری میخواد

یکساعت قبل از حمام سرتو روغن بزن برو حمام بشور، بعداز حمام اگر میزنی مقدار خیییلی کم بزن

از شامپوی مناسب هم استفاده کن ک کف سرت کاملا تمیز بشه، و روغن روی روغن نیاد ک ریشه موهات خفه بشه و  اکسیژن بهشون نرسه ریزش بگیری

اقا این همسایمون کچل بودن شمالی ان بعد تو دوماه موهاش از رو شونش رسیده به کمر نمیدونم چی زده به موها ...

شاید کلاه گیسه اصرار نکن وقتی نمیگه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
شاید کلاه گیسه اصرار نکن وقتی نمیگه

نه بابا نپرسیدم که گفتم فلانی من موهام خراب شده نمیدونم چی بزنم هیچی نگفت علنا نگفتم تو چی میزنی نه موهای خودشونه عین شوید بود ولی الان دوماه از روی سر شونه رسید ب بند سوتین بعد کراتین کرد روی کراتین دکلره زد تعجم اصلا روی کراتین نسوخت

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان