2777
2789

یه وسیله کار داره که حدودا ۴۰ تومن قیمتشه میخواد بده به پسر برادرش که باهاش کار کنه که من خیلی مخالفت کردم گفتم نیاز نداری بفروش

الانم میگه میخوام بدم بهش شریکی، اون کار کنه درصد منو بده

که مطمئنم همیچین کاری نمیکنه فقط به خاطر مخالفت من اینو میگه همین پسر داداشش انقدر پول گرفته و پس نداده!

این از این

حالا میگم وقت دکتر پوست برام بگیره میگه الان ندارم هزینه‌ی دکتر پوستت زیاده! و میدونم که واقعا نداره چون این ماه ماشین ثبت نام کردیم

میگم آخه تو که نداری چرا بذل و بخشش میکنی؟ ۱۰ تومن از پول وسیلشم پارسال من دادم که الان حتی اونم نداره بهم برگردونه ولی دستگاهو میخواد ببخشه!

چند وقت پیش سر این موضوع یه بحث و دعوای شدید داشتیم حالا باز حرف خودشو میزنه

عزیزم وقتی میدونی باز حرف خودشو میزنه چرا دوباره میگی 

ولش کن اهمیت نده همین که شما میگید نده هی میگید نده اونم بدتر میوفته سر لج وبهش میده 

ولی خب واقعا اگر پسر بی ارزشه وپول پس نمیده باید اول نیاز خودتون و برطرف کنید نه اون 

ولی حالا که شوهرت میخواد بده اهمیت نده ولش کن 

چیزی نیس که خودت واینقد براش،ناراحت کنی عزیزم

عزیزم وقتی میدونی باز حرف خودشو میزنه چرا دوباره میگی ولش کن اهمیت نده همین که شما میگید نده هی میگی ...

از این حرص میخورم که تو هزینه‌ی پوست من مونده بعد دستگاه ۴۰ تومنی رو میبخشه

بله درستش اینه اول خانوادت بعد اطرافیان ولی کیه که بهفمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.