2777
2789

ن .زوده ..

سنگینه 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا بچه شش ماهگی تازه باید فرنی بدی 

دفترچه بهداشتشو نگاه کن نوشته از چه سنی شردع کنی و چی بدی

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

دکتر می گفت موز و برا این که ممکنه الرژی داشته باشه منع می کنن 

البته نوزاد شما 6 ماهم نشده

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
یا خدا بچه شش ماهگی تازه باید فرنی بدی دفترچه بهداشتشو نگاه کن نوشته از چه سنی شردع کنی و چی بدی

من نمیدم که میپرسم اول بهداشت دفترچه نداده فعلا از شش ماهگی فکر کنم برنامه غذایی میده 

من نمیدم که میپرسم اول بهداشت دفترچه نداده فعلا از شش ماهگی فکر کنم برنامه غذایی میده

تو همون دفترچه هست که میبری واکسن میزنی قد و وزنش و تو نمودار میزنه تو همون نگاه کن نوشته توانایی‌هاش توی هرماه هر غذایی که باید بدی و از چه ماهی شروع کنی همه چیز تو همونه.

به معده بچه آسیب نزن 

نگاه نکن میگن ما از فلان ماه شروع کردیم اغلب اینجور بچه ها بزرگتر که بشن مشکلات معده و گوارششون شروع میشه 

چون مهده هنوز آماده‌گی هضم و اسید کافی برای تجزیه غذاها و میوه‌ها‌رو نداره و کم کم به مرور این‌توانایی‌رو پیدا میکنه از طرفی شکم بچه سفت میشه و مشکل یبوست و دفع پیدا میکنه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.