2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه وضعش بده ؟

نه خوبه وضعش 

میگه مگه تو هربار بیرون میری باید چیزی بخری 

حالا مثلا یه جثراب سی تومنی خریدم 

یا بار قبل یه مغازه حراج زده بود یه لباس گرمو مفت میداد ۱۸۰ منم خریدم 

دیگه فعلنا چیزی نخریده بودم

اصلااا

آه در بساط نداره و اگه پول تو حسابش باشه خوابش نمیبره

حتی به بقیه قرض میده تا پولش تموم بشه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
نه خوبه وضعش میگه مگه تو هربار بیرون میری باید چیزی بخری حالا مثلا یه جثراب سی تومنی خریدم یا بار قب ...

کلا این مردا هر کدوم یه جوری باید رو مخ آدم باشن نگران نباش از ما هم یه جور دیگه 

آه در بساط نداره و اگه پول تو حسابش باشه خوابش نمیبرهحتی به بقیه قرض میده تا پولش تموم بشه

باور کن مهم‌شادیه انسانه 

اینکه خیلی چیزا رو دلت بمونه یا حتی اگر بخریشون با حرفاش اذیتت کنه که خریدی نابود میشس

نه اصلااااا فک کن انقد سر خریدای قبل چیزایی گفته و بهم برخورده که مثلا بیرون هوس یه چیپس میکنم نمیگم ...

مرد ولخرج فوقش دوسه روز پول هست بقیه ماه پولی نمیمونه

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
خسیسه با پولاش چیکار میکته من شوهرم ولخرجه تو مخمه چون درامدش بالای ۵۰ م و هیچ پس اندازی نداریم از ب ...

دقیقا منم میگم کاش شوهرم خسیس بود جمع کن بود دیوونه شدم از ولخرجیش از بی حساب کتاب بودنش پنج میلیون پس انداز نداره به عنوان یه مرد اصلا فکر اقتصادی نداره ۵ سال پیش وضعش خوب بود ماهی پونزده میلون پول توجیبی بمن میداد الان ورشکست شده هیچی دیگه 

من نمی خوام پز بدم ولی رژیم دارم شوهرم بیرون هی می گه یه چیز بخور نمیشه که اومدیم بیرون دهن خشک برگردی، خیلی بده مرد به فکر زنش نباشه و خسیس باشه، به نطرم کوتاه نیا ازش بخواه هر چی دلت می خواد بزار یاد بگیره وظیفشه