2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهش کلا حس میکنم ناراحتی یا سختی خیلی کشیدی یه حس اینطوری مظلوم بودن ازت گرفتم

حس مجید بهم چیه

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

جواب دادم

کی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
خواهش کلا حس میکنم ناراحتی یا سختی خیلی کشیدی یه حس اینطوری مظلوم بودن ازت گرفتم

هم ناراحتم هم زیادی تو زندگی سختی کشیدم خیلی خیلی زیاد

بنظرت کسی که باهاش ازدواج میکنم چه ویژگی داره؟

ای الله من غیر از تو کسی ندارم/تو فقط نجات دهنده من هستی/غیر از تو کسی ندارم/ای الله منو نجات بده❤️😍❤️😍
دوست پسرت کات کرده رفته . چشم انتظاری، نهایتا ۲۲ سالت باشه. ولش کن طرفت به درد نمیخوره

م عاشقمه ؟ بهم میرسیم؟ پزشکی قبولم؟

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت

م عاشقمه؟ بهم میرسیم؟ پزشکی قبولم؟

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
هم ناراحتم هم زیادی تو زندگی سختی کشیدم خیلی خیلی زیادبنظرت کسی که باهاش ازدواج میکنم چه ویژگی داره؟

تو انتخاب همسر خیلی دقت کن واسه خلاص شدن از چیزی این کارو انجام نده

ادم خوبیه  مثل خودت ساکت و مظلوم

بهت توجه میکنه درونگراس اما از مشکلاتش کم صحبت میکنه وضع مالی خوبی داره نسبتا از شما بهتره چند درجه

جواب دادم

لطفا جوابمنم بده حالم گرفته 

به دوست داشتن کراشم ادامه بدم ؟ یا ن ؟ اگه رسیدن داره بگو

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂