سلام نظر من درباره یکی از دبیرستان های دخترانه اراک رو میخونید من معدلم خیلی بالا بود و حتی آزمون تیزهوشان رتبم خیلی خوب شد اما متاسفانه اراک برای دبیرستان ورودی تجربی ظرفیتش خیلی کم بود (از هفت نفر بیشتر نمیگرفتن ) گفتم برم غیر انتفاعی که دبیر های خوبی داشته باشه خلوت باشه محیط سالمی داشته باشه بچه های درس نخون و بی تربیت نباشن و این حرفا با کلی تحقیق گفتن برید دبیرستان المهدی اونجا خوبه ،،،،،،،معاونش گفت ما نهایت ۱۸نفر بیشتر تو یه کلاس نداریم مشاوره و تست و دبیرهامون برای تیزهوشان هستن و کلی تعریف کرد
چشمتون روز بد نبینه هیچی بدتر از مدرسه بد نیست
اول مهر که رفتیم نزدیک۳۵نفر تو یه کلاس بودیم تا آخر سال هم همینطور دانش آموز میگرفتن شدیم ۴۰نفر 😱
فکر کن غیر انتفاعی ۴۰نفره 😵💫 بچه هاش فوق العاده بی تربیت یعنی افتضاح همشون چون تجربی نیاورده بودن نوشته بودنشون .تو کلاس فحش های رکیک میدادن وقت کلاس رو به مسخره بازی میگرفتن چرت و پرتی گویی این از دانش آموزاش نه تست کار کردن نه از مشاوره خبری بود
کادرش فوق العاده عقده ای (تا وقتی بخوای ثبت نام کنی خودشون رو نشون نمیدن ) توقع هیچگونه رفتار خوبی نداشته باشید تنها فرقش با دولتی اینه که ازشون فقط کتک نمیخوری 😂😂😂یعنی انتقاد کنی ازشون نه تنها رسیدگی نمیکنن بلکه محکوم هم میشی همه نفری اجازه نمیدن حرف بزنی آمار قبولی هم نداره اونایی هم که زده پیراپزشکی همه دروغه .معلما هم از اینایی هستن که مثلا مدرکی از دانشگاه آزاد گرفتن مثلا مدرک ریاضی شیمی فیزیک زیست
دانشگاه آزاد بعد اومدن غیر انتفاعی
یکی از دوستام طفلک افسردگی شدید گرفت نتونست ادامه تحصیل بده از بس بچه های مسخره کن و بیشعور و بی تربیت داره معلمان هم مثل خودشون شدن من خودم مامانم میگفت تو خوشحال میرفتی مدرسه با اعصاب داغون برمیگشتی خونه
خودتون میدونید من چیزایی که دیدم رو گفتم دوست ندارم کسی مثل خودم گول تعریف دیگران رو بخوره