2777
2789
عنوان

حالم بهم خورد🤮

256 بازدید | 32 پست

سوسک ریزای کابینت رفتم تا ظرفامو بشورم توی ماهیتابه و دیک شناور بودن مرده بودن معلوم نی کی سم هم زدیم ولی کم نمیشن حالا باید نهار درست کنم دلم نمیگیره بشورم ماهتابه رو چیکار کنم ظرفای خوبم همیناس 😑💔

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق داری من خودم فوبیای سوسک دارم 

یه سری پشت حوله ام سوسک بود ندیدم من

اومدم صورتمو خشک کنم گفتم خدایا چرا انقد بوی سوسک میاد یهو دیدم ی چی رفت رو صورتم آی فک کنم صدای جیغمو همسایه پایینی هم شنید

به یار تموم کابینت ها باز کن بشورید. و سم بزنید بزارید چند روزی بیرون بمونه ظرف هاتم همین بدش تو اشپ ...

حالا چیکار کنم ظهری نهار چطور درست کنم

حق داری من خودم فوبیای سوسک دارم یه سری پشت حوله ام سوسک بود ندیدم من اومدم صورتمو خشک کنم گفتم خدای ...

فوبیا زیاد دارم از حال بهم زنیشون الان جه غلطی بکنم من دلمم نمگیره ماهیتابه رو بشورم غذا درست کنم