2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد گوشیش رو ببره سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم نتیجه روانشناس رفتن🙄🙄🙄

من فکر میکنم اینا اشتباه برداشت کردن وگرنه هیچ روانشناسی نمیگه کسی حق داره خیانت کنه. مگر اینکه روانشناسشون خیلی ناااشی باشه

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

واس همینه از روانشناسا خوشم نمیاد. خیانت ن توجیه داره ن دلیل و ن هیچ چیز دیگه ای‌...

این همه آدم مشکل روحی دارن یعنی قراره ب خاطرش برن سمت خیانت اینطوری خو جامعه و فرهنگمون نابود میشه...

اسی نظر من اینه ب جدایی فکر کنی اگ میتونی سرکار برو بیشتر ازش پول بگیر و شرایط جداییتو فراهم کن

من فکر میکنم اینا اشتباه برداشت کردن وگرنه هیچ روانشناسی نمیگه کسی حق داره خیانت کنه. مگر اینکه روان ...

ببین اون که میگم خیلی مرد ستیزه اینارو له خودم گفت. 

ولی اون دوتا به شوهرمم گفتن.

خب شوهرم توضیحاتش واضح بود: 

وقتی ناراحتی برام پیش میاد، نمیتونم حلش کنم. بخاطر فکر نکردن بهش میرم دنبال یه هم صحبت. هیجان اون اشنایی باعث میشه به مشکلم فکر نکنم. مشکلم حل بشه یهو از اون رابطه حالم بهم میخوره و احساس کثیف بودن میکنم. کات میکنم. همه اکثرا یک هفتن و نهایتا یکیش سه هفته شده.

زنم رو دوست دارم. نمیخوام هیچ تغییری کنه.

حتی ما زوج درمانی هم نشدیم و فعلا روانشناس اصلیمون داره فرددرمانی میکنه. گفت رابطتون اوکیه نیاز به درمان نداره

واس همینه از روانشناسا خوشم نمیاد. خیانت ن توجیه داره ن دلیل و ن هیچ چیز دیگه ای‌...این همه آدم مشکل ...

در تلاشم 

ولی خب فکر نکنم حداقل تا ۵ ساله دیگ جدا شم. 

برنامه ریزی دارم برای زندگیم، ولی میگم شاید تو این تایم اونم اوکی شه. ما خیلی رابطمون خوب بود و هست و من لعنتی هنوز دوسش دارم. 

ولی خب درست نشه جدا میشم. 

ببین اون که میگم خیلی مرد ستیزه اینارو له خودم گفت. ولی اون دوتا به شوهرمم گفتن.خب شوهرم توضیحاتش وا ...

ببین روانشناس درست گفته. شوهرت یه جورایی اعتیاد پیدا کرده به این هیجان قایم باشک بازیا و پنهون کارهای روابط مخفیانه. ای کاش به جای این کار سمت چیز دیگه ای میرفت مثلا مسافرت یا یه کار دیگه. کار شوهرت از روی این نیست که به تو علاقه نداره ولی واااااقعا اشتباهه و بدترین راه!! احتمالا قبل از ازدواج با شما برای حل کردن مشکلاتش به آشنا شدن با آدم‌های جدید پناه می‌برده برای همین الان خیلی سخته واسش که بخواد عوضش کنه. اما بازم میگم چیزی از وحشتناک بودن اوضاع کم نمیکنه...  روانشناس ها تکنیک میدن و حتما یه راهی واسه جایگزین کردن این عادت به شوهرتون نشون میدن‌. الهی که درمان نتیجه بده و مشکلتون حل بشه عزیزم❤️

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
منم متنفرم ازروانشناسا من بخاطرکتکتاری ازهمسرم وکالتطلاق گرفتم روانشناس گفت بروباطلش کن همسرت ترس از ...

خیلی از مشکلاتی ک هست مقصرش روانشناسا هستن من ی دوستی داشتم شوهرش خیانت کرد رف زن صیغه کرد بعد ب اون زن هم قول ازدواح دائم داده بود بعد ک دوستم فهمید رفتن روانشناس روانشناسشون میگف ببخشش و ی فرصت دیگ بهش بده درحالی ک اصلا شوهره از زن صیغه ایش جدا هم نشده بود و هنوز باهاش بود

ببین روانشناس درست گفته. شوهرت یه جورایی اعتیاد پیدا کرده به این هیجان قایم باشک بازیا و پنهون کارها ...

اره تحت درمانه. 

این ماجرا از قبل ازدواجمون نیست. سه ساله.

ما ده ساله ازدواج کردیم و من مشامم خیلی تیزه.مطمئنم تو این سه ساله. 

این سه سال مادر و خواهرش از سرطان مردن خودشم ورشکست شد.

حالا چی شد اینو شروع کرد الله اعلم