2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضی مادرا شدن هووی دختراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 42 پست

چرا همچین میکنه 

حالا باید ذوق میکرد

بابات باهاش چطوره 

نازش و میکشه یانه؟

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پدرت در قید حیاته٫؟

ربطی به اون نداره مامانا با این حرفا میخوان خودشونو خوب جلوه بدن نمیدونن با این حرفا می💩نن

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

خب نباید پیش کسی دیگه اینکارو انجام بدی کلا کسیو در جریان نذار

پیش مامانم نمیزاره ک مثلا تو اتاق میبافه بعد چند ساعت بعد مامانم میبینه موهامو میفهمه شوهرم بافته هی میگه زشت شده

آره واقعاامشب شوهرمو زور میکنم موهامو شونه کنه🥹😂😂

منم که ندارم 😂😪

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

موهاتو خودت شونه بزن و بباف به یاد شوهر آیندت😅🌷

نکنه دوست دخترش یادش داده باشه ، میکشمش 😂😂

چرا همچین میکنه حالا باید ذوق میکردبابات باهاش چطوره نازش و میکشه یانه؟

حتی وقتی شوهرم میوه پوست میکنه میده بهم مامانم میگه خودت بخور اون خودش پوست میکنه!

ن خیلی سردن ن خیلی خوب