2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا بعضی مادرا شدن هووی دختراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 42 پست

چرا همچین میکنه 

حالا باید ذوق میکرد

بابات باهاش چطوره 

نازش و میکشه یانه؟

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرت در قید حیاته٫؟

ربطی به اون نداره مامانا با این حرفا میخوان خودشونو خوب جلوه بدن نمیدونن با این حرفا می💩نن

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

خب نباید پیش کسی دیگه اینکارو انجام بدی کلا کسیو در جریان نذار

پیش مامانم نمیزاره ک مثلا تو اتاق میبافه بعد چند ساعت بعد مامانم میبینه موهامو میفهمه شوهرم بافته هی میگه زشت شده

موهاتو خودت شونه بزن و بباف به یاد شوهر آیندت😅🌷

نکنه دوست دخترش یادش داده باشه ، میکشمش 😂😂

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

چرا همچین میکنه حالا باید ذوق میکردبابات باهاش چطوره نازش و میکشه یانه؟

حتی وقتی شوهرم میوه پوست میکنه میده بهم مامانم میگه خودت بخور اون خودش پوست میکنه!

ن خیلی سردن ن خیلی خوب