2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها بیان ⁦🌛⁦

| مشاهده متن کامل بحث + 3202 بازدید | 271 پست
آره😂 من اصلا خانوادم خبر نداشتن چون خیلی سخت گیرن بعد که اومد خواستگاری فهمیدن ما باهم بودیم😂

نه من چیزی رو مخفی نمیکنم بلاخره باید بدونن چیکار میکنم و اگه اسیبی بهم رسید کمکم کنن با مادرم حرف میزنم اونم مثل دوست درکم میکنه  بنظرم کارت اشتباه بود 

حالا ایشون چند سالشه

سلامم

متولد ۸۳ ام.

دانشجوی زبان .

خوبه خداروشکر🩷

ایشالا بهترین ها تو کنکور واست پیش بیاد عزیزم

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من چیزی رو مخفی نمیکنم بلاخره باید بدونن چیکار میکنم و اگه اسیبی بهم رسید کمکم کنن با مادرم حرف م ...

دیگه گذشت😂 ولی خب خانوادم سختگیرن بعد که فهمیدن خیلی اذیت شدیم تا قبول کردن 

22

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

دیگه گذشت😂 ولی خب خانوادم سختگیرن بعد که فهمیدن خیلی اذیت شدیم تا قبول کردن 22

مامان منم سخت گیر بود ولی من گفتم یعنی بعد ی ماه گفتم البته اون اصرار داشت زودتر میگفتم 

ولی ازدواج تو این سن خوب نیست به قول خیلیا کودگ همسری

از کسی که دوسداشتم جدا شدم

اخییی قربون دلت 🤍💔🙂

ولی خب این روزا میگذره ،تو دوباره عاشق میشی .حتی من فکر میکنم این حست عشق نبوده ،چون ادم عاشق کسی میشه که همه چی تموم باشه و مکمل بدون ایرادش باشه و همچون شخصی هم همین حسو متقابلا حس میکنه   ...

پس تا اونموقع نمی خوای وضع زندگیتو عالی نگه داری که هم خودت و هم اون افتخار کنید به وجودت؟🌱

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

مامان منم سخت گیر بود ولی من گفتم یعنی بعد ی ماه گفتم البته اون اصرار داشت زودتر میگفتم ولی ازدواج ت ...

چن سالگی ازدواج کردی ؟

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
من هنوز ازدواج نکردم عزیزم تازه ۱۸ سالمه فقط پنج ماه تو رابطم بیرون میرم باهاش

عهههه ببخشید

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

۸۸ دهم انسانی ام از اوضاعم و زندگیم متنفرم 

آرزوم مرگه راحت شم 

البته اگه بتونم خودم رو تغییر بدم دیگه به مرگ فکر نمیکنم ولی خب نمیدونم چجوری خودم رو تغییر بدم 

مجردم 

اخییی قربون دلت 🤍💔🙂ولی خب این روزا میگذره ،تو دوباره عاشق میشی .حتی من فکر میکنم این حست عشق نبود ...

عزیزم تو رو میبینم یاد خودم میفتم

منم همینقدر مهربون بودم.. یه شب میگفت تو جادم

تاصبح بیدار میموندم و حواسم بود خوابش نبره

اونم دوسم داشت از حق نگذریم

ولی خب هردو ۱۹ بودیم و خیلی رفتاراش بچگونه بودن

فحاشی میکرد الکی قهر میکرد

منم دیگه جدا شدم

ممنون بابت حرف زدنت

امیدوارم همیشه همینقدر مهربون بمونی❤️🥲

اونی که میگفت میمیره برام ، مُرد برام.