2777
2789

یا نه راست بگم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

راستشو بگو تا یه فکری به حالش بکنن

با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!   از‌آینه‌بپرس‌نجات‌دهنده‌ات‌را؛؛؛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستشو بگو تا یه فکری به حالش بکنن

ابتدایی نیستم درس عمومی 

گفت درش خوبه گفتم بد نیست در حد ۱۹ هست 

گفت فعالیت جواب میده. 

گفتم کلاسشون اصلا فعالیت شرکت نمیکنند 

نسبت به کلاس نهم ب اصلا خوب نیستن 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

رلستشو بگو نحوه بیانت مهمه

مسلما بچه ای ی نقطه ضعف داره ی نقطه قوتم داره

مثلا فلانی خیلی خوب جواب میده اما بازیگوشه تا اینکه ی دفعه یگی فلانی خیلی بازیگوشه زمین تا اسمون فرق داره

خب معلومه باید راست بگی

شما واقعیت بگم ناراحت نمی شین. 

وااا؟ معلمی میخوای دروغ بگی ؟سال اولته که این چیزارو نمیدونی خب معلومه که باید راستشو بگید ب اولیاء

اره اولمه 😅 استرس میگیرم. درسش بد نیست ولی توقع ۲۰ داشت

تا یاد بگیرم این چیزا رو. 

بابام میگه تعریف کن.  

رلستشو بگو نحوه بیانت مهمهمسلما بچه ای ی نقطه ضعف داره ی نقطه قوتم دارهمثلا فلانی خیلی خوب جواب میده ...

اخه ابتدایی نیستن که راهنمایی هستن. 

گفتم کلاسشون ضعیفه. 

اره اولمه 😅 استرس میگیرم. درسش بد نیست ولی توقع ۲۰ داشتتا یاد بگیرم این چیزا رو. بابام میگه تعریف ک ...

لطفا مطالعه تو بالا ببر

پدر شما مرجع خوبی برای اموزش نمی باشد چون تجربه ای در این خصوص نداره