2777
2789

من دخترم دو روز پیش صبح تو خواب ۳بار بالاآورد بردم دکار آمپول زدن بهتر شد حالا شبا تو خواب ناآروم وصبح تا چشم باز میکنه بالا میاره همون یبارم بالا میاره تو دو سه روز دیگه تا شب بالا نمیاره تب واسهالم نداره باز الان بردم دکتر یه شربت ضدتهوع داد وگفت اگ خوب نشد شاید چیز مهمیه خیلی نگرانم مامانا تجربه در این زمینه دارید؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

پسر منم هفته پیش اسهال و استفراغ گرفتی ، نمیدونم ویروسی بود یا معده اش میکروبی شده بود ولی خیلی بد بود ، ی مدتها ویروسش شایع شده تو دور و بری ها خیلی می‌شنوم بچه ها گرفتن ولی نمیدونم واسه کوچولوی شما چیه ک روزی یکباره فقط، شربت اندانسترون میخوره ؟همون  دمیترون 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
پسر منم هفته پیش اسهال و استفراغ گرفتی ، نمیدونم ویروسی بود یا معده اش میکروبی شده بود ولی خیلی بد ب ...

آره عزیزم الان ویروس اسهال واستفراغ زیاد شده

ولی این اسهال نداره فقط صبح بالا میاره امروز دکتر داد ضدتهوع

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.