2777
2789
عنوان

میخام خونه رهن کنم جهازمم ببرم

1 بازدید | 8 پست

میخام خونه رهن کنم جهیزیمم استرداد جهاز بزنم ببرم از دست شوهر خیانتکارم ۱۰۰۰۰۰بار تاحالا خرزگی کرده فرصت میدم بخاطر بچم بازم میره هرزه پری

از اول سال تا حالا افسردگی حاد گرفتم بیچارم کرده دیگه حال‌ام میگه طلاقت نمیدم سرکارم نبابد بری هروقت طلاق تونسی بگیری برو

میتونم برم خونه رهن کنم با اساس و بچم برم کی تاحالا تونسته و رفته تجربه دارید بیایید بگید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازش مدرک جمع کن با مدرک برو دادگاه و تقاضای طلاق اینکه جهیزیه و ببری اونم فک کنم باید حکم داشته باشی احتمالا میخواد مهریه نده بخاطر همین اذیتت می‌کنه نهایت یمقدار از مهریتو ببخش و بچه هاتو بگیر