2777
2789
دوست دارم برم رزمی ولی انقد ضعیفم منو میزنن له میکنن 😂

من از ۴سالگی میرم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از ترب میگرفتم ارزونتر در میومد

و اینکه ازینا بودم ک هروز یه مدل تن میکردم

از مدبی ها هم خوشتیپ تر بودم😍😂

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

دودست خوب  بگیر برای تعویض و شستشو 

فکر کنم فقط منم که عین خیالم نیست هرروز توباشگاه رنگ و وارنگ بپوشم و فقط میخوام تمیز باشه و تایمم کامل استفاده بشه مربی هم کامل وقتی که مال منه بذاره    

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

من لباس ورزشی زیاد دارمم 

حاصل ده سال باشگاه  رفته  دیگه لباسا ر‌ دور نمیریزم همونا رو استفاده میکنم برا همین به مرور زیاد شدن  

همشونم نو هستن 

ببین یه سر برو مهاباد تاناکورا اونجا لباسای مارک بگیرخیلی با قیمته خراب بشو هم نیستن  هم نو داره هم تانا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }