2777
2789

23 سالمه، تو اکیپمون دوستام رلن، من و یکی دیگه فقط سینگلیم

تو جمع خانوادگی همه یا عقد کردن یا دوست دارن

من خودم از ازدواج و اینا خوشم نمیاد 

ولی یجوری. میشم میبینم همه یار دارن، بعدش منو یجوری نگاه میکنن انگار یه بدبختم که هیچ‌چیزی ندارم

جدیدا هم دارم عروسی. کسایی میرم که عروسی پدرمادرشون بودم

از سینگل بودم راضیم ولی بدم میاد اینجوری دربارم فکر میکنن

الان تو یه تاپیک بودم خانوم همسایه یکی از فوتبالیستا بود

یادم افتاد خیلیییی راحت میتونستم مخ یکی از فوتبالیست های تیم ملی رو بزنم، حرصم گرفته😂

💜ARMY💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی من حس خیلی خوبی دارم مخصوصا اینکه هی پیشنهاد میدن رد میکنم😂

باور کن تنهایی خیلی بهتره من خواهرم رل داره هر روز اعصابش خورده بعد خودم ک سینگلم اعصابم راحتو ب هدفام چسبیدم، کلا هر کسیو میشناسم ک رل داره همینجوریه و بهم میگن خودت خوب میکنی ک با کسی دوست نیستی

آدم نباید وقتشو با پسرای بی ارزش بگذرونه ک تهشم خیانت کنن

باور کن سینگلی خیلی بهتره

عزیزم سبک زندگی هر کی به خودش مربوطه تو دوست داری سینگل باشی چه ربطی به بقیه داره 

اگه زیاد بین دوستان اذیت میشی خب کمتر. باهاشون وقت بگذرون نه اینکه تو هم چون اونا رل دارن بری رل بزنی