2777
2789
عنوان

ده فوتبالیست برتر تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 20 پست

چرا لاک‌پشت نینجا نیست؟

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشون نگفتن ده تا از بهترین بازیکنای ایران گفتند جهان علی دایی جزء پنجاه تای اولم نیست

باشه

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بعد استارتر مسی گفته من من رونالدورو در کنار پنج بازی کن برتر بعد خودم قرار نمیدم بلکه در کنار خودم بهترین بازیکن جهان قرار میدم پله هم گفته رونالدو بهترین بازیکن تمام تاریخه همه ی اون هشت هفت بازیکن دیه هم گفتند بین مسی و رونالدو رونالدو یکم حس نمیکنی زیادی فن مسی هستی رونالدوروو گذاشتی ششمی>؟