2777
2789
عنوان

دو دقع اومدم خونه مامانم پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست
تمیز نمیمونه .بچه ها هرچی برمیدارن نمیزارن سرجاش مامانم هم صبح تا شب سرپاس ولی بازم نمی‌رسه اصلا کم ...

خواهر برادر منم خیلی شلختن ابلن مامانم کمر نداره بلید عمل شه. خودت چند سالته؟ 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
بهت حق میدم که ناراحت باشی،دختر ازدواج میکنه دوست داره وقتی میره خونه باباش همه چی اوکی باشه،خانواد ...

میدونی چقدر گفتم ؟؟؟ جدا جدا به هرکدوم گفتم به ابجیام به پدرم به مادرم .گفتم باباجان با تحترام با محبت حرف بزنید همش اوسکول و ....اینچیزا نگید حرفای خوب بگید با ارامش حرف بزنید باهم نه با دادو دعوا و گریه ولی کو گوششنوا

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر برادر منم خیلی شلختن ابلن مامانم کمر نداره بلید عمل شه. خودت چند سالته؟

من ۲۰ خواهرم یکیش ششم ۱۲ سالشه اون یکی ۱۴ سالشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

انگار خونه ی مامان منو توصیف کردی خونشون همیشه شلخته و کثیف سینک همیشه پز از ظرف خونه ی سرد هر ساعتی میری نه غذا هست نه چای هست همیشه دعوا دارن ولی برعکس مادرشوهرم انننقدر همیشه تمیز و مرتبه خونه ی تمیز و همیشه غذای گرم هر لحظه میری چای اماده و تازه داره خونه ی اروم دقیقا نقطه ی مخالفن با مامانم

میدونی چقدر گفتم ؟؟؟ جدا جدا به هرکدوم گفتم به ابجیام به پدرم به مادرم .گفتم باباجان با تحترام با مح ...

اسی خواهرات تو سن بلوغ و دوران نوجوانین،طبیعیه کمی سردرگم باشن،در واقع باید پدر و مادرت روی خودشون مسلط باشن.پدرو مادرت باید خودشون رو اصلاح کنن که کار سختیه چون سنی ازشونگذشته و ممکنه نسبت به تغییرات مقاومت کنن.

ا

من ۲۰ خواهرم یکیش ششم ۱۲ سالشه اون یکی ۱۴ سالشه

من ک هفته ای یبار میرم. فک کن شوهرمم عادت کرده الان ۹ساله ازدواج کردیم جلو اونم دعوا میکنن. 

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
انگار خونه ی مامان منو توصیف کردی خونشون همیشه شلخته و کثیف سینک همیشه پز از ظرف خونه ی سرد هر ساعتی ...

ببین من مامانم همش مرتب میکنه ی همش سرپاس ولی نمیرسه بچه خا نمیزارن تمیز بمونه .بابام هم همینطور.ولی خونه مادرشوهرم هیچکس نیس تنهاس برا همین مرتبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40