دختری_از_جنس_نور مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 3956 عنوان یعنی این حرف در مورد مرغ منجمدا یا کشتار روزا راسته 250 بازدید | 36 پست یه نفر به مامانم گفته تو این کشتارگاه ها مثلاً اگه ۵۰۰ تا مرغ بمیرند هم صاحب مرغداری نمیزاره خراب شه میده سرشون رو ببرن و بسته بندی کنن....آخه مامانم میگه مثلاً مرغ زنده جلو چشم آدم ذبح بشه بهتر از اینکه مردار بدن به خورد آدم...بنظرتون راسته این حرف؟یعنی اگه مرغه مردار بشه بازم سرشو میبرن و بسته بندیش میکنن؟ امروز | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
97401hh عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 791 تو این زمونه هیچی بعید نیستماکارانی رو که از سبد غذایی حذف کردیم حالا باید مرغم حذف کنیم گوشتم که پولمون نمیرسه بخریم تازه اونم اگه حکایت همین مرغ رو نداشته باشهچرا این اوضاع تموم نمیشه🥺
دختری_از_جنس_نور مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 3956 هر چیزی امکانش هست از وقتی مامانم این حرفو شنیده میگه دلم نمیاد مرغ بسته بندی بخرم
پرنسسس_سایت عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 10050 من شنیدم مرغای مرده رو مواد میزنن جوجه کباب میکنن لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊
مایسا403 عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 2151 نه لاشه ها رو میذارن برا سگا ، منظورم اوناییه که سگ دارن میرن میبرن مخصوصا سگ های باغی و نگهبان نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲
دختری_از_جنس_نور مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 3956 مرغ مرده وقتی پخته بشه پخش میشه یه حالتی وا میره مطمئنی؟
دختری_از_جنس_نور مدیر استارتر عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 3956 نه لاشه ها رو میذارن برا سگا ، منظورم اوناییه که سگ دارن میرن میبرن مخصوصا سگ های باغی و نگهبان مطمئنی؟یعنی واقعا این بسته بندیش که میخریم مرغ مردار نیس؟
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 6201 حالا فقط ک منجمد نیست از کجا میدونی مرغ گرما مرغ مرده نباشنخدامیدونه فقط اما اگه واقع اینکارارو میکنن خدا سزاشونو بده من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
خرماتازه2 عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1714 من شنیدم بعدکشتن مرغا میندازن تو مخزن وایتکس ک مرغا سفیدبشن اشنامون توکشتارگاه کارمیکردگفت خداازشون نگذره بی شرفا بعدم میگن واااای چقدرسرطان زیادشده خب چهارتااینجوری که انجام میدن ادم هزاردردمیگیره همه ما آدما میدونیم که یه روز میمیریم ، غیره اینه؟؟!! پس چرا بدی وپلیدی دنیارو غرق کرده
merida89 عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 5491 کاری کردی مرغم دیگه بترسیم بخوریمخدا لعنتشون کنه اگه اینکارو میکنن من که راضی نیستم😒😒 عاشقتم هرچند که بشم محکوم"عاشقتم ای مقتدر مظلوم❤🌷❤
ناااشناسسس عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 2453 بعید میبینم مدت کمی کار میکردم مرغداری اونا برای تلفات هیچ برنامه ای ندارنچاهک دارن !اینکه میبینید منجمد هست بخاطر اینه که بعضی وقتا کشتار زیاد تر از بازار میشه و اگه بدن تو بازار قیمت پایین میکشه و مرغدار ضرر میکنهمحض همین منجمد میکنن برای بعد ها 🧔اقا هستم
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 6201 من شنیدم بعدکشتن مرغا میندازن تو مخزن وایتکس ک مرغا سفیدبشن اشنامون توکشتارگاه کارمیکردگفت خداازشون ... نه دیگه اینجوریم نیستمیندازن تو حوض اب یخ شک بهشون وارد میشه من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿