2777
2789
عنوان

ازپدرشوهرتون پول ماهانه قبول میکنید ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 60 پست
ماشاالله به خاله هات 😍 با هر کدوم راحتی بگو بیان دوسه نفر باشین زودتر تموم میشه. بچه کوچیکه رو بد ...

خودم  ک روم نمیشه  مگه بگم مامانم بهشون بگه 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

دومی ک اصلا پیش شوهرم نمیره اصن نمیشناستش شوهرم هرچقدرم کمک کنه اخرش ۹۰ درصد دیگش رودوش خودمه ...

عزیزم اگه تهرانی بچه هاتو میتونی بسپاری ب من.

جدی میگم تعارف نمیکنم

و اینکه انقدر ساده نباش. پول رو بگیر اون پول حقته

ببین خیلی بیشتر ازینا حقته. ولی بازم حداقل همینو بگیر

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه تهرانی بچه هاتو میتونی بسپاری ب من.جدی میگم تعارف نمیکنمو اینکه انقدر ساده نباش. پول رو بگ ...

ممنون عزیزدلم مطمئن باش کارمای این دل  و نیت مهربونتم به زندگیت برمیگرده و ادمای مث خودت سرراهت قرارمیگیرن 😘

اصفهانم فداتشم 

خیلی کمتراز حقه بچه هاست ... 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

مگه شوهرت خودش کار و پول نداره که پدر شوهرت نفقه بچه ها رو تقبل کرده ؟؟

خخخ چرا داره  اما بابام همون اول گفت من خودش و قبول ندارم اگه دوروز دیگه باز فیلش یادهندوستون کرد رفت نه شب اومد ن روز  این بچه ها تو یه شهر غریب  امیدشون ب این نباشه ... گفتم ک این مارو بارها رهاکرده رفته .. یه موقع هایی زنگ میزدم ک کجایی مثلا یه استامینوفن بیارواسه بچه  میگفت باشه  ده دیقه دیگه میام و دوروز بعد مست و نیمه جون سروکله اش پیداشد...پدرشوهرم مارو ضمانت کرده مریم که یه خونه میده ب من و بچه هام بدای خودمون .. نفقه ی ماهانه ی بچه هارم خودش پرداخت میکنه .. هرجایی هرمشکلی واسمون پیش اومد درقبالمون مسئولیت داره... و یسری تعهدات دیگه ازاولم ک میومدن قرار باین بود ک من برگردم بچه هامو بزرگ کنم توخونه ای ک مال خودشونه و حمایت پدرشوهرم از همه نظر  چون شوهرم بی نهایت بی مسئولیت و عیاش بود و فک نکنمم حالا ۱۸۰ درجه تغیر شخصیت پیداکرده باشه

سلام غزل عزیز خواهشا دیگه احساسی عمل نکن خود پدر شوهرت میدونه که درمقابل بچه هات مسئوله. یه دوسه رو ...

درسته ... نمیدونم چرا اینجورم اصن 😐

ممنون عزیزدلم مطمئن باش کارمای این دل و نیت مهربونتم به زندگیت برمیگرده و ادمای مث خودت سرراهت قرار ...

فدای تو عزیزدلم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج