2777
2789
کلاس دهمی یا یازدهم؟باهاش حرف بزن یا از اقوام و هم سن و سالات مثال بزن براشقبول نکرد ببرش مدرسه بقیه ...

نه بابا با اقوام حرف بزنه برای یه موضوع پیش پا افتاده الکی آبروریزی بشه 

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باشه باور کردم که هنوزم وجود داشته باشه همچین طرز فکری

وجود داره خواهر انقدر هستن آدمای این شکلی💔👩‍🦯

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

آره منم میترسم آبروم بره حتی اقوام مون هم تعصبی و افکار پوسیده دارن 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

وجود داره خواهر انقدر هستن آدمای این شکلی💔👩‍🦯

یه خواهرم ندارم تو زندگیم ،ی دوستم ندارم افتادم بین افکار پوسیده

نمیگم با اقوام حرف بزنه میگم از دخترای فامیل مثال بزنه براش که فلانی برداشته فلانی فلان کارو کرده ..

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
دخترم ۱۴ سالشه بهش میگم بیا برات بردارم نمیذاره😕

خوشبحال دخترتون واقعا خوشبحالش واقعا دلم خواست جای دخترتون بودم

یه کرم موبر بخر دزدکی برو تو حموم بزن بره میخواد چیکارکنه.زشته بابا دیگه بخوای بچتو انقد محدود کنی

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️