2777
2789
عنوان

کدوم مرد رو انتخاب میکنی⁉️

617 بازدید | 91 پست

دوستم بین این دو تا مرد مونده

اولی 

مردی که تو عاشقشی 

توجه بهت نداره آنچنان وقت نمیذاره 

هدیه نمیگیره 

ابراز علاقه نمیکنه به اون صورت 

اصلا خرج نمیکنه حتتییی ی هزاری (دوستم شاغل نیست )

ازدواج هرگز 

خیانت هم کرده 

ولی خب دوستم عاشقشه بدجور 

امنیت داره 

دومی

به شدت عاشق دوستمه به شدت دست و دلبازه. براش گل میخره هدیه میخره بهش کلی وسیله میده ببره‌ واسه خونه  بهش ماهانه خرجی میده (۶-۷ تومن) 

به شدت حامیه 

ولی به شدت شکاکع یعنی دوستم اگه سی ثانیه جواب نده یا یهو خوابش ببره روزگار دوستمو سیاه می‌کنه بعد عذر خواهی میکنه میگه میرم دکتر روانشناس که خوب شم 

دوستم گیر کرده بین این دوتا 

(من خودم متاهلم و سوال دوستمه)

دومی 

اولی شوت میکنم چون دوسم نداره

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عقل هر دو تا رو رد میکنه میگه صبر کنه تا موارد بعدی اینا هر دوتاش بد و بدتره !!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

هیچ کدوم

چون نمیتونم از عشقم بگذرم با شخص دیگه ای باشم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

هی کدوم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤