2777
2789
یه پسر پنج ساله دارم یه دختر سه ساله

خدا حفظشون کنه برات 😍😍😍

ایشاللع این ماه هم باردار باشی اونم یع دختر خوشگللللل

البته اگه دختر دوس داری😂

با خدا باش و پادشاهی کن❤️👑
خدا حفظشون کنه برات 😍😍😍ایشاللع این ماه هم باردار باشی اونم یع دختر خوشگلللللالبته اگه دختر دوس دا ...

دختر که دوست دارم

ولی دلم میخواد اگه به صلاحه دوقلوی پسر دختر باردار بشم😁😁😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر که دوست دارمولی دلم میخواد اگه به صلاحه دوقلوی پسر دختر باردار بشم😁😁😁

وای خدا دیگه تو عاشق بچه ای😭🤣

دو قلو سخته من ایشالله اگه خدا صلاحشه هیچ موقع بهم دو قلو نده🤧😂

وضع مالیتون خوبه میتونی تامینشون کنی؟

وای خدا دیگه تو عاشق بچه ای😭🤣دو قلو سخته من ایشالله اگه خدا صلاحشه هیچ موقع بهم دو قلو نده🤧😂وضع ...

شکر خدا روزیمون میرسه

متوسطیم

خدا رو شکر😍

من به این باور دارم که واقعا روزی هر بچه جدای

و تازه به خاطر روزی بچه خانواده هم روزی میخورن

من 😭😭😭

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

شکر خدا روزیمون میرسهمتوسطیمخدا رو شکر😍من به این باور دارم که واقعا روزی هر بچه جدایو تازه به خاطر ...

ای جونم ایشالله هرچی دلت میخواد خدا بهت بده 

خیلی خانوم مهربونی هستی 

خوشحال شدم باهاتون حرف زدم😘😘😘

چند روز شده😭

۴۷

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

من چند وقت پیش بعد از ۵۰ روز شدم. دقیقا روزی که ۲۵تا مهمون داشتم🤧

منم دی میرم سفر فکر کنم میخواد اون موقع بیاد😭

چیز خاصی خوردی اومد به منم بگو😢

ای جونم ایشالله هرچی دلت میخواد خدا بهت بده خیلی خانوم مهربونی هستی خوشحال شدم باهاتون حرف زدم😘😘😘

زنده باشی گلم

ان هر چی از خدا میخوای خدا بهت خوب خوبشو بهت بده

منم همینجور عزیزم🌹💐❤️