2777
2789
عنوان

انقدر دوست دارم‌ تهران رو این موقعه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 53 پست

کجا نه گرمه نه سرد!

سگ سرماست و الوده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ما خراسانیم از یکشنبه قراره یخ بزنیم دما میرسه به منفی ۱۶

خوش به حالتون 🥺 

منم دلم میخواد یخ بزنم

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید✅ دوستان کتاب بخونید خیلی خوبه📚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تهران انقد کثیف ک انگار همه جا آتیش روشن کردن و پر دود

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یک هفته از آلودگی دوسدارم سینه ام رو بشکافم ریه و قلبم رو بکندم بندازم دور الان بودی اصلا هوس هوای خ ...

واقعا برام سواله چطوری تو اون حجم از آلودگی زندگی میکنید 

من تو کل عمرم فقط چند روز پیش هوای آلوده تجربه کردم که برام خیلی عجیب بود با اینکه تو روستاییم هوا خیلی بد بود نمیتونستم نفس بکشم بعد شهر نشین ها خدا به دادشون برسه 

واقعا برام سواله چطوری تو اون حجم از آلودگی زندگی میکنید من تو کل عمرم فقط چند روز پیش هوای آلوده تج ...

مجبوریم خواهر 

کار و زندگیمون اینجاس چکار میتونیم کنیم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مجبوریم خواهر کار و زندگیمون اینجاس چکار میتونیم کنیم

خدا بهتون کمک کنه به خدا خیلی سخته با این که فقط یه هفته درگیر هوای آلوده بودیم الان هوا خوبه ولی الان قفسه سینم درد میکنه انگار یه چیز سنگین رو سینمه بعد شما هر روز درگیر هوایی هستید که ده برابر آلودگیش بیشتره 

اذیت؟؟نه بابابخدا اذیت کجا بود💗من یک عدد بیکارم دیگه درس ک نمیخونم شاغلم که نیستم😂😂سختم نیست عزیز ...

مرسی ازت

واقعا ممنونم

خیلی لطف میکنی😍❤️

امروز نقی ام ، کاملا معمولی😐😶

اره دقیقاااقبلی رنگا رنگی رنکی بود این همین ۳ تا مشکی بودپشت سر همبازم‌ممنون ازت

چند تا دیگه اوردم عکس ازش

رنگی هستن😎

فردا تحویل میدم💗

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..