2777
2789
در ماه نهایت ۷۰۰ اونم فقط خوراکی😂😂

تو دختر خوبی هستی کجایی برات شوهر پیدا کنم🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم ذاتا خرج نمیکنم

مامانم  خرج میکنه زیاد دستم نیست

۳۰ تومن خورد و خوراک  من

۶ ...۷ تومن هم لباس من

همین حدودا 

خودش یکم بیشتر خرجشه😁

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

تا حالا حساب نکردم . ثابت نیست . حداقل ۱۰ به بالا .

کتاب 

باشگاه 

کلاس 

لباس و کیف و کفش

روتین پوست و مو و .. (اگه یچیزی تموم شده باشه میگیرم مثلا یدونه ابرسان یا شامپو و یا یدونه رژ و...)

کافه و رستوران

ارایشگاه (پوست _ ناخن _ مو _ مژه_ اصلاح)

هزینه مهمونی یا تولد ...

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
باشگاه فقط یه تومنه که چجوری با غذای بیرون اینقد کم میشه

شهرما باشگاه ۵۰۰ 

اسنپ هم مسیر خونه و دانشگاه 

غذاهم از خونه میبرم منظورم کنارش ماستی دوغی ک میخرم گاهیم ساندویچ

خدایا شکرت دوستت دارم😘