2777
2789
عنوان

شوهرم قصد داره برای مامانش طلا بگیره من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3695 بازدید | 181 پست
حرف اولتم اشتباه بود!اگر به زحمت کشیدن باشه، من از مادرم پرسیدم به پای ما بیشتر سختی کشیدی یا آقام، ...

عزیزم عقاید من شما یکی نیست . چون اطراف شما اینطور بیان کردند دلیلی نداره همه مثل هم باشند اگر آدم ب مادرش هدیه بده حرفم راجب همسر استارتر نیست هیچ اشکالی نداره اگر مادر شوهر خوب باشه چرا باید بدم بیاد؟ ولی ب شرطی ک داشته باشم و همسرم مدیرت بلد باشه ن فقط احمقانه رفتار کنه بنظرم حرمت احترام واجبه و باید مدیریت کرد چ واسه عروس چ داماد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا روز مادر نزدیکه میخواد هدیه بهش بده 

با سیاست بهش بگو عشقم شنیدم رسالت ومهرایران وام های خوبی میده بیا این پول را یک مدت بذاریم رسالت یا مهرایران وام برداریم

انشاءالله ماشینتو عوض کن 

بعدا برای رهن خونه یا ماشین هزینه کنید 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم عقاید من شما یکی نیست . چون اطراف شما اینطور بیان کردند دلیلی نداره همه مثل هم باشند اگر آدم ب ...

من خودم شوهرمو تشویق میکنم که برای مادرش هدیه بخره، آرزومه دستم باز باشه و برای مادرم و مادرشوهرم طلا بخرم عزیزم! میونه خوبی با مادرشوهرم ندارم اما بازم شوهرمو تشویق میکنم که به مادرش اهمیت بده! عاقبت بخیری ما در گرو رضایت پدر و مادره و من اینو میفهمم! اینها هیچ منافاتی با این نداره که قدر شأن و منزلت همسر رو ندونیم!

من فقط از زنهای فامیل خودم سوال نکردم، از همسایه، از مادرشوهر و ... هم پرسیدم، نظر همشون همین بود! شاید همسر و پدر شما مردهای بی دردسری هستن گلم یا شایدم بچه هاتون خیلی دردسر داشتن وگرنه مادربزرگ من که بیست سال از پدربزرگ زمین گیرم مراقبت کرد اصلا قبول نداره هفت تا بچش روی هم که کلی هم دردسر براش داشتن انقدر بهش سختی داده باشن! حتی یادمه ازشون میپرسیدم از نظر حرصو جوش دادن به شماها چی؟ بازم میگفتن شوهر! من اون موقع مجرد بودم، دنبال اثبات زحمت کشی خودم نبودم! چیزی هم که باعث شد این سوال برام پیش بیاد این بود که میدیدم نود درصد دلایل حال بده زنایی که میبینم شوهرشونه! بعد با خودم میگفتم پس چرا روی نقش همسریشون هیچ تاکیدی نمیکنن! با خودم گفتم شاید من اشتباه برداشت میکنم، که همین باعث شد بزنه به سرم تا ازشون سوال بپرسم! 

منو شوهرم از درآمدمون سهم جداگانه داریم، هردومون آزادیم برای سهم خودمون تصمیم بگیریم، اما برای بقیه پولها رضایت طرفین مهمه! مادرشوهر من خیلی راحت از شوهرم چیزی تقاضا میکنه، این یعنی شوهرم از طرف من تحت فشار نیست و مادرش هم اینو فهمیده! آزادی و احترام کنار هم بهتره! جداگانه آسیب میزنه!

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

من نه شاغل نیستم خونه از خودمون نیس مستاجریم ماشین هم اره داریم ولی نباید برای مامانش بخره خدا کنه ن ...

چیشد اسی چیکارکردی؟! صحبت کردی با شوهرت؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چیشد اسی چیکارکردی؟! صحبت کردی با شوهرت؟!

اره صحبت کردم فعلا که چیزی نمیگه تا ببینم چی میشه 

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

میگه دستش باشه ارزش پولمون نیاد پایین

مگه زنش دست نداره ؟؟؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

این تاپیک رو زدی مارو حرص بدی همچین چیزی وجود نداره وای من چرا دارم حرص میخورم 🤦 وای اگه شوهر من همچین چیزی می‌گفت الان بهشت زهرا بود 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
من خودم شوهرمو تشویق میکنم که برای مادرش هدیه بخره، آرزومه دستم باز باشه و برای مادرم و مادرشوهرم طل ...

حرفت وقتی به کار میاد که حتی اگه مادرشوهرت برات جبران نکنه بین تو جاریات یا همسرت و برادر شوهرات فرق نزاره 

منم مثل شما فکر میکردم که مادر همسر هم میتونه مثل مادر خودت باشه ولی وقتی تبعیضهاش رو دیدم ...وقتی کینه و کدورت بیخود ازش دیدم و حسادت که باعث شد به این یقین برسم که مادرشوهر مثل مادر نمیشه سیلی مادر به فرزند  از سر دلسوزیه و خنده مادرشوهر از روی غرضه پس دیگه مثل شما فکر نکردم چون خوب بودن زیادی نشانه حماقته فرده به همسرم هم اجازه نمیدم که مادرش رو مهم تر از خانواده ببینه چون محبتی از مادر ندید چون مادرش از نظر مالی و عاطفی به فکر همه هست غیر از همسرم خدا را شکر ما هم چون چشممون فقط به دست خداست الحمدالله هیچ توقعی ازشون ندارم نه خیرشون رو میخوام نه شرشون .....

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم