من خودم شوهرمو تشویق میکنم که برای مادرش هدیه بخره، آرزومه دستم باز باشه و برای مادرم و مادرشوهرم طلا بخرم عزیزم! میونه خوبی با مادرشوهرم ندارم اما بازم شوهرمو تشویق میکنم که به مادرش اهمیت بده! عاقبت بخیری ما در گرو رضایت پدر و مادره و من اینو میفهمم! اینها هیچ منافاتی با این نداره که قدر شأن و منزلت همسر رو ندونیم!
من فقط از زنهای فامیل خودم سوال نکردم، از همسایه، از مادرشوهر و ... هم پرسیدم، نظر همشون همین بود! شاید همسر و پدر شما مردهای بی دردسری هستن گلم یا شایدم بچه هاتون خیلی دردسر داشتن وگرنه مادربزرگ من که بیست سال از پدربزرگ زمین گیرم مراقبت کرد اصلا قبول نداره هفت تا بچش روی هم که کلی هم دردسر براش داشتن انقدر بهش سختی داده باشن! حتی یادمه ازشون میپرسیدم از نظر حرصو جوش دادن به شماها چی؟ بازم میگفتن شوهر! من اون موقع مجرد بودم، دنبال اثبات زحمت کشی خودم نبودم! چیزی هم که باعث شد این سوال برام پیش بیاد این بود که میدیدم نود درصد دلایل حال بده زنایی که میبینم شوهرشونه! بعد با خودم میگفتم پس چرا روی نقش همسریشون هیچ تاکیدی نمیکنن! با خودم گفتم شاید من اشتباه برداشت میکنم، که همین باعث شد بزنه به سرم تا ازشون سوال بپرسم!
منو شوهرم از درآمدمون سهم جداگانه داریم، هردومون آزادیم برای سهم خودمون تصمیم بگیریم، اما برای بقیه پولها رضایت طرفین مهمه! مادرشوهر من خیلی راحت از شوهرم چیزی تقاضا میکنه، این یعنی شوهرم از طرف من تحت فشار نیست و مادرش هم اینو فهمیده! آزادی و احترام کنار هم بهتره! جداگانه آسیب میزنه!