2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 5524 بازدید | 237 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخرین خیلیییی زیاد حق بود نمیدونم چیه عروس تو عروسیش فک میکنه ملکه است ادا میاد و کم محلی و اینکه ب ...

وای اینو گفتی یاد دختر جاریم افتادم شب عروسیش رفتم پیشش براش ارزوی خوشبختی کنم ک دیگه بریم خونمون نزاشت من حرفمو بزنم اخم کرد مث گاو رفت پیش شوهرش ب حرف زدن🤢🤮🤮🤮

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
اون یه عروسی بود خیلی خوش صدا بود مثلا میخواستن اداشو در بیارن ولی متاسفانه تیرشون خطا رفت

آرههه اونو دیدم خیلی خوش صدا بود 

هر شاهکاری یه کپی بی ارزش داره دیگه 

حالت یکی از فامیلای ما لب خوانی کرد با آهنگ 😐

اینایی ک با مانتو و شومیز دامن یا شلوارکلا لباس غیر مجلسی میرن عروسیو میگن احه نزدیک نیستیم! شونصدبا ...

موافقم اینو  البته تالار ها و باغ ها باید حتما لباس مجلسی بپوشن 

چون دعوتی به قول شما فامیلی 

کاش این قضیه جا بیفته

خب شاید پول ندارن لباس مجلسی بگیرن لباس مجلسی الان کم کم ۲ میلیونه

هممون بلاخره از قبل میدونیم عروسب دعوتیم

یا خونه چیزی داریم

یا نهایت 

دومتر پارچه کرپ و یک پیراهن کوتاه و ۵۰ سانت دانتل بزن به سر استین با پول دوختش ۱ تومن هم نمیشه.

💕

وااااا😐😐 این چه سمی بود آخهههههکجا بود این عروسییی مگه میشه

والا برا ما شد 

خزتر از اون این بود که جز سه تا ماشین عروسی که آورده بودن بالای هزار نفر آدم دعوت کردن شام و اینکه غذاشون بی کیفیت ترین غذای ممکن بود برنج در حد یه کودک چهار پنج ساله ریخته بودن کوبیده شم مثل پر سیر نازک و کوچیک بود

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آرههه اونو دیدم خیلی خوش صدا بود هر شاهکاری یه کپی بی ارزش داره دیگه حالت یکی از فامیلای ما لب خوانی ...

بابا اون بنده خدا همینطور الکی نرفت وسط بخونه که

صداش کلا خوب بود

اینا فکر کردن اگه اونجا تو مراسم بخونن مثل اون میشن

یه دختر خوب😂😍
اره بابا همین الانم خیلی زیادناینجور آدما خیلی هم اعتماد به نفس دارن🤣

🤢😂😂😂

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است