2777
2789
عنوان

من موهام خیلی بلند بود رفتم کوتاه کردم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 24 پست
الان میفروشه پولدار میشه

شابد برا شما ک پولداری ۲۰ میلیون چیزی نباشه ولی قطعا به نفع آرایشگر میشه عزیزم 

منم با فروش موهام مشکل دارم کلا خوشم نمیاد  وگرنه از اول میرفتم می‌فروختم 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
اخه موهام خیلی بلند بود و من مدل باب زدم ولی آره ریخت رو زمین من دوست ندارم موهام بفروشم خوشم نمیاد

بالا فحش میدی،پایین جواب میدی.

مویی که بریزه رو زمین،صاف میره سطل اشغال. چون مرتب کردن اون موها طول میکشه. اگه جو رو میخواین باید از اول بگین بهش

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احمق که خودتی با این ادبیاتت. بله تاپیک قبلیاتم دیدم. عشق از وجود همسرت میباره🤣

تاپیک قبلی ام چیه ؟  همه مثل شما کم عقل و بی خیال  نیستن تو زندگی هیج مشکلی نداشته باشن قطعا تو زندگی هر آدمی مشکلی هست ولی همه آدمای نرمال برعکس شما باعشق ازدواج میکنن 

شابد برا شما ک پولداری ۲۰ میلیون چیزی نباشه ولی قطعا به نفع آرایشگر میشه عزیزم منم با فروش موهام مشک ...

۲۰میلیون؟🤣

از کجا میارین این قیمتارو

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
تاپیک قبلی ام چیه ؟ همه مثل شما کم عقل و بی خیال نیستن تو زندگی هیج مشکلی نداشته باشن قطعا تو زندگ ...

واقعا ادبیاتتون انقدر زشته به عنوان یه خانم شرمم میاد باهاتون حتی هم‌کلام بشم

بالا فحش میدی،پایین جواب میدی.مویی که بریزه رو زمین،صاف میره سطل اشغال. چون مرتب کردن اون موها طول م ...

حتما جوابت فقط اونجوری میشه داد وگرنه مریض نبستم فحش بدم 

کله صبح  اومدی تاپیکم عقده گشایی ؟