2777
2789
عنوان

چه کنم مغزم از دیشب داره منفجر میشه همه چیز از اون شب شروع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 98 پست
من میتونستم هیچ چیزی راجع به نامزد سابقم بهش نگم چون نه عقدی کرده بودیم نه هیچی من فقط خواستم حقیقت ...

عزیزم اولین اصل تو یه رابطه حرمت نگه داشتن و درک کردن طرف مقابله

اصلا خوب حرف نزدین هیچکدومتون بخصوص شما

شما هر دونفر اگه با همید نباید اسم نامزدای قبلیتونو بیارین وسط

اول باید پرونده ی زندگی قبلی رو میبستین بعد وارد رابطه ی جدید میشدین

بعد هم اینکه گذشته رو نباید زیادی کش داد و آوردن تو الان

اینجوری خودت اسیب میبینی.بالاخره هر فقدانی یه دوره سوگی داره نمیشه که تا آخر بهش فکر کرد

اگه نمیتونی دست از سر گذشتت برداری و هنوز ذهنت درگیرشه برو پیش مشاور روانشناس یه متخصص تا کمکت کنه این موضوع از گرفتن جشن و چیزای دیگه مهمتره

تا اونموقع هم سعی کن اسم نامزدای سابقتونو پیش هم نیارید و با حرمت بیشتر با هم حرف بزنید

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اولین اصل تو یه رابطه حرمت نگه داشتن و درک کردن طرف مقابلهاصلا خوب حرف نزدین هیچکدومتون بخصوص ...

احساس میکنم اگه این دفعه زندگیم بازم بهم بریزه مامانم به تنهایی با خاک یکسانم میکنه

از اینکه چی میشه، نکنه بازم بهم بخوره یا هرچی به عنوان یه زن تو جامعه و خونواده قطعا درکم میکنی

خب میتونستی باهاش نامزد  بمونی. بگی مدتی با هم باشیم اگر اوکی بودبم بریم برا عقد و صیغه.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
از اینکه چی میشه، نکنه بازم بهم بخوره یا هرچی به عنوان یه زن تو جامعه و خونواده قطعا درکم میکنی

دقیقا میفهمم چی میگی و میدونم نگران چی هستی 

به جای اینکه خودت تنها این افکار را به دوش بکشی و زیرش له بشی 

باهاش رو راست باش 

بگو هنوز به زمان نیاز داریم تا هر دو نفر بدون فکر کردن  به ادم قبلی زندگی مون ، یه زندگی جدید بسازیم 

بگو زمان بهت بده تا بیشتر با هم وفت بگذرانید و بیشتر هم دیگه را بشناسید و بتونید آدم های قبلی زندگی تون را فراموش کنید 

بگو دلم میخواد اگه قراره مراسم بگیریم  ، دوست دارم برای دل خودمون باشه نه برای اینکه به آدم های قبلی زندگی مون چیزی را ثابت کنیم 

تقصیر خودته بهش زنگ بزن باهاش حرف بزن بعدم نامزد قبلیت فراموش کن دیگه هم ازش حرفی نزن یک مجلس هم بگی ...

فعلا که نیست 

پیداش کردم باید باهاش حرف بزنم

از دیشب دارم روانی میشم رسما