2777
2789
عنوان

چقد این بچه جنسش خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 42 پست
آره داداش من حموم نمی‌رفت میگفت پول بدین تا برم حموم😐

وای خدا 😅😅

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

خب حالا چه لزومی داره با برادرت بری خرید؟دوتایی میرفتین. به مادرتم بگو با طفلک یکم مهربون تر باشه.عق ...

نمیشه که تو خونه تنها یمونه 

مادرم اصن حرف حالیش نمیشه 

اون خودش کمبود محبت داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه که تو خونه تنها یمونه مادرم اصن حرف حالیش نمیشه اون خودش کمبود محبت داره

اهان پدرتون نیستن خونه. 

قشنگ مادرتو بگیر باهاش حرف بزن بگو الان محبت نکنی پس فردا نمیتونیم از پسش بر بیایم.

بگو الانشو نبینه که بچست میتونین دو تا تشر و دعوا بزنی بچه ساکت شه .

این بزرگ میشه نوجوون میشه سرخورده بزرگ میشه و هزار تا تهدید تو جامعه براش به وجود میاد.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

آره داداش من حموم نمی‌رفت میگفت پول بدین تا برم حموم😐

خواهرزاده منم مدرسه نمرفت میگفت پول بدین تا برم💀

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

اهان پدرتون نیستن خونه. قشنگ مادرتو بگیر باهاش حرف بزن بگو الان محبت نکنی پس فردا نمیتونیم از پسش بر ...

نه دیگه میره دنبال یه لقمه نون بنده خدا 

بخدا ۱۰۰۰بار باش گفتم اصن نمی‌فهمه 

از همون اول همینطوری بود 

نه دیگه میره دنبال یه لقمه نون بنده خدا بخدا ۱۰۰۰بار باش گفتم اصن نمی‌فهمه از همون اول همینطوری بود

ای بابا.

پس خودت با یه مشاور صحبت کن .

حداقل محبت رو از جانب خواهرش بگیره

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

خ رو مخه پول میخان کاش خوراکی میخاستن😂

معامله دو سر سود میخوان😂😐این چه رسمشه ، چیش به ما میرسه که بخوایم پول هم بدیم 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

باور کن من بهش محبت میکنم ، باهم میریم سینما ، بیرون مامانم میا. امروز میزنه خراب میکنه

همون کبود محبت مادریه که تا حدی با محبت های بیشترت جبران میشه انشا..

باور کن من بهش محبت میکنم ، باهم میریم سینما ، بیرون مامانم میا. امروز میزنه خراب میکنه

افرین همین خوبیای توداداشتودراینده ازراه بدحفظ میکنه، دیگه هم به شخصیت داداشت توهین نکن اون یه بچست که فقط دنبال تاییدوتصدیقه ،بخصوص پسرا 

۷۵.۹۲۸۰